tv4play logo

Bachelor USA del 2, säsong 24

Säsong 24 - 8 avsnitt

Bachelor USA del 8

21 februari 2020 · 1h 21m 18s

En nervös bachelor gör sig redo för att träffa tjejernas familjer, kanske är det hans framtida svärföräldrar han möter. Först ut är Hannah Ann, vars pappa grillar Peter ordentligt. Därefter försöker Madison imponera med en fartfylld basket-dejt.

Bachelor USA del 7

14 februari 2020 · 1h 21m 2s

Sex tjejer återstår och de ger sig av till Perus huvudstad Lima. Madison gör ett chockartat erkännande och Natasha bekänner sina känslor. För Peter snurrar tankarna och han vänder sig till sin mamma för stöd. Därefter väntar en dramatisk gruppdejt.

Bachelor USA del 6

7 februari 2020 · 1h 21m 15s

En romantisk kväll väntar för Peter och en av tjejerna i Chiles huvudstad, Santiago. Dejten börjar fantastiskt men vänder plötsligt. I huset fortsätter bråken samtidigt som en deltagare försöker snärja mer egentid med Peter bakom ryggen på de andra.

Bachelor USA del 5

7 februari 2020 · 1h 59m 34s

Alayah har rört till det ordentligt i huset och Peter står i valet och kvalet om han ska lyssna på tjejernas råd. Gruppen ger sig av till Costa Rica där de får ta del av ett personligt trauma. Sedan väntar den mest dramatiska rosceremonin hittills.

Bachelor USA del 4

31 januari 2020 · 1h 20m 46s

Peters äventyr fortsätter med en fartfylld helikopterdejt vars destination bjuder på flera överraskningar. Därefter tar han med en grupp tjejer för att dela sitt stora intresse - fotboll. Dejten går inte som planerat och intrigerna blossar upp.

Bachelor USA del 3

24 januari 2020 · 1h 21m 18s

En fartfylld dejt mellan Peter och Victoria slutar i tårar samtidigt som intrigerna mellan tjejerna växer, trots tappra försök att begrava stridsyxan. Frågan är hur mycket drama Peter orkar med och vilken inverkan det har i den kommande rosceremonin?

Spelas nu

Bachelor USA del 2

17 januari 2020 · 1h 19m 45s

Hannahs oväntade besök har rört till det ordentligt och frågan som cirkulerar är om Peter verkligen kommit över henne? En deltagare förstör Kelseys överraskning till Peter, och tjejerna tävlar om ett värdefullt pris genom att agera modell för en dag.

Bachelor USA del 1

10 januari 2020 · 2h 1m 31s

Säsongsstart. Den eftertraktade piloten Peter gör sig redo för att påbörja det stora kärleksäventyret. Trettio vackra kvinnor tar plats på röda mattan och det blir minst sagt ett händelserikt första möte. Frågan är vilka som fångar Peters intresse?