tv4play logo

Bachelor Sverige del 29, säsong 5

Säsong 5 - 36 avsnitt

Bachelor Sverige del 36 - Tjejerna avslöjar allt

Vad är det egentligen Simon fått höra som ledde till hans konfrontation av en av tjejerna under kvällens rosceremoni? Sanningen är att hans reaktion var långt ifrån så samlad som du fick se i programmet. Malin har ett klipp där Simon är ursinnig.

Bachelor Sverige del 35

Olivia känner sig osäker på var hon står med Simon. På roseceremonin kommer en rejäl chock för en av tjejerna. Simon har nämligen fått höra rykten som han behöver få klarhet i.

Bachelor Sverige del 34

Felix bjuder ut till en dejt där det slår gnistor med en gång. Även för Simons del hettar det till och i huset börjar det bli tydligt att man inte vill höra alla detaljer om vad som skett på dejterna och svartsjukan i huset börjar sprida sig än mer.

Bachelor Sverige del 33

Simon har bjudit med ett par tjejer på dejt där han vill veta hur kompatibla de är i en eventuell gemensam framtid. Felix har en annan strategi, han vill uppleva vardagen tillsammans med sin dejt och se hur det klickar där.

Bachelor Sverige del 32 - Tjejerna avslöjar allt

Johanna bestämmer sig för att lätta på hjärtat kring den infekterade relationen med Bella. För första gången får vi höra hela hennes historia. Olivia ventilerar sina tankar kring tjej som enligt henne skulle gå över lik för att få det hon vill.

Bachelor Sverige del 31

Simon ifrågasätts angående sina val. Är hans sätt att fördela sin tid okej? Ju längre tiden går och känslor utvecklas ökar också svartsjukan. Efter förra veckans stora fest har stämningen i huset förändrats och var har Linn tagit vägen?

Bachelor Sverige del 30 - Tjejerna avslöjar allt

Om du trodde att du hört hela sanningen från festen trodde du fel. För som vanligt kommer hela sanningen fram i "Tjejerna avslöjar allt" och där hettar det till ordentligt. Dessutom avslöjas ett hemligt snack mellan Simon och Bella.

Spelas nu

Bachelor Sverige del 29

Stämningen i huset är allt annat än bra efter gårdagens dramatik. Även på dejterna pratas det om gårdagen och Simon får höra oroväckande saker om Olivia, vilket får honom att ställa henne mot väggen under kvällens mingel.

Bachelor Sverige del 28

Efter några intensiva veckor i Sydafrika bjuder killarna in till fest, med målet att slappna av och bara njuta av sällskapet och atmosfären. Men så enkelt blir det inte och festen slutar på ett helt annat sätt än någon hade föreställt sig.

Bachelor Sverige del 27

Det har blivit dags för våra Bachelors att återuppliva gamla minnen och det gör de genom en fotografering och med ett gäng glada tjejer. Men det tar inte länge innan svartsjukan bubblar upp och dessutom dyker det upp en oinbjuden gäst.

Bachelor Sverige del 26 - Tjejerna avslöjar allt

Om man ger tjejerna i huset makten att bestämma vem som ska på dejt kan man väl inte heller klaga på valet? Men där visar det sig att Felix har en hel del åsikter, något som tjejerna rätt upprörda. En ny överraskning presenteras också.

Bachelor Sverige del 25

Simon går på en dejt där han får överraska med att visa upp sin mer kreativa sida, någon som imponerar stort på hans dejt. Felix ger tjejerna möjlighet att bestämma vem han ska gå på dejt med. Och tjejerna har lite olika taktiker kring sina val.