tv4play logo

Simon Hermansson är rasande över Linn Schönbecks beteende

I ett smygfilmat klipp får vi se hur upprörd Simon Hermansson är över vad han fått höra om Linn Schönbeck och över vad hon gått runt och sagt.

Simon Hermansson är rasande över Linn Schönbecks beteende

I ett smygfilmat klipp får vi se hur upprörd Simon Hermansson är över vad han fått höra om Linn Schönbeck och över vad hon gått runt och sagt.

Säsong 5 - 60 avsnitt

Bachelor Sverige del 1

7 oktober 2019 · 45m 2s

Säsongsstart. Årets Bachelor Simon landar i Sydafrika och påbörjar sin resa mot kärleken. I första avsnittet presenteras han för alla tjejer och redan första kvällen måste Simon bestämma sig för vilka han vill se mer av och vilka som måste lämna.

Bachelor Sverige del 2 - Tjejerna avslöjar allt

7 oktober 2019 · 14m 59s

I "Tjejerna avslöjar allt" har programledaren Malin Stenbäck letat fram smygfilmat material från kärleksäventyret i Sydafrika. Emmy verkar redan första kvällen har hittat en person bland tjejerna som hon inte riktigt står ut med.

Bachelor Sverige del 3

8 oktober 2019 · 44m 8s

Kärleksäventyret är igång och Simon bjuder ut till sin första dejt. Det bjuds på exotiska djur och en hel del romantik. Dessutom tar Simon med sig ett gäng tjejer ut till havs vilket en av tjejerna inte gillar supermycket.

Bachelor Sverige del 4

9 oktober 2019 · 43m 57s

Simon bjuder ut till en dejt där tjejerna själva får bestämma vilka som ska få gå. Ett inte helt lätt beslut när det finns 21 viljor. Och dejten slutar inte som det var tänkt när en av tjejerna kommer tillbaka hem till huset i tårar.

Bachelor Sverige del 5

10 oktober 2019 · 43m 57s

Emmy avslöjar att hon lider av pussfobi och Simon antar en utmaning från en av tjejerna och har en dejt som slutar med en romantisk massage. Det har också blivit dags för den andra rosceremonin vilket stressar Amanda som inte träffat Simon än.

Bachelor Sverige del 6 - Tjejerna avslöjar allt

10 oktober 2019 · 14m 28s

Malin avslöjar den största hemligheten i Bachelors historia- någonsin och det finns en hel del att reda ut efter den senaste rosceremonin. Simon besöker studion och får förklara varför han reagerade så starkt i ett smygfilmat klipp som Malin hittat.

Bachelor Sverige del 7

14 oktober 2019 · 44m 11s

Malin kommer till huset med den största överraskningen i programmets historia - en andra Bachelor. En överraskning som tas emot med blandade känslor av både Simon och tjejerna. Från och med nu finns det dubbla chanser till kärlek i Sydafrika!

Bachelor Sverige del 8 - Tjejerna avslöjar allt

14 oktober 2019 · 11m 19s

Tjejerna är i chock efter att ha tagit emot den andra Bachelorn. Dessutom har Malin genom ett smygfilmat klipp fått reda på att det planeras en kupp mot Simon.

Bachelor Sverige del 9

15 oktober 2019 · 44m 9s

Simon är märkbart tagen över chockbeskedet över att ytterligare en Bachelor gett sig in i äventyret. Det gör att tjejerna ställer sig frågan, kommer han att stanna? Samtidigt drar kärleksäventyret igång för Felix som bjuder ut till sin första dejt.

Bachelor Sverige del 10

16 oktober 2019 · 44m 13s

Simon och Isabella E fortsätter sin dejt i Kapstaden men det verkar som att Simon har en hel del att tänka på. Hur ska Simon göra sina val när det finns ytterligare en Bachelor? Felix konfronteras av en av tjejerna som inte känner sig uppmärksammad.

Bachelor Sverige del 11

17 oktober 2019 · 44m 11s

Simon och Felix ska träffas för allra första gången inför deras första gemensamma rosceremoni. För tjejerna innebär det att man kan få både en och två rosor. En av tjejerna har hört ett rykte om Simon som har fått henne att tveka på hela situationen.

Bachelor Sverige del 12 - Tjejerna avslöjar allt

17 oktober 2019 · 12m 52s

Malin har letat fram ett klipp med ny information om Simon och Bellas dejt i Kapstaden. Emmy är upprörd på en av tjejerna som irriterat henne till den grad att hon vill ”slakta henne”. Vilket väcker en hel del starka känslor hos de andra tjejerna.

Bachelor Sverige del 13

21 oktober 2019 · 43m 34s

Simon och Felix går på pilbågsskytte tillsammans med tjejerna de båda valt att fortsätta dejta. Det tar inte lång tid innan rivaliteten mellan killarna gör sig påmind.

Bachelor Sverige del 14 - Tjejerna avslöjar allt

21 oktober 2019 · 12m 1s

Ny information har kommit fram angående Simon och Bellas dejt i Kapstaden som avslöjar att Simon ångrade sitt val av Bella redan innan planet lyft. Det går också rykten bland tjejerna i huset om att det finns en tjej som skvallrar till Simon.

Bachelor Sverige del 15

22 oktober 2019 · 43m 53s

Ytterligare en helikopter landar i tjejernas hus- vad är det som händer? Meagan känner sig ignorerad av Felix och brister ut i tårar. Simon visar vad han går för i en het Sydafrikansk dans och verkar få sin partner helt med på banan.