tv4play logo

Bachelorette Australien

Ali, som tidigare varit med i Bachelor och fått sitt hjärta krossat, får nu en helt egen chans att hitta kärlek. Men denna gång är det hon bestämmer och det är killarna som ska tävla om henne. Kommer Ali äntligen att hitta sitt livs kärlek?

Säsong 4 - 12 avsnitt

Bachelorette Australien del 1

22 november 2019 · 1h 13m 57s

Efter flera krossade hjärtan är Ali redo att hitta kärleken igen. Men denna gång ska det ske på hennes villkor och hon tänker ge det tid. Något som är enklare sagt än gjort när hon ställs inför 18 stiliga män som alla har siktet inställt på henne.

Bachelorette Australien del 2

23 november 2019 · 54m 37s

Ali tar med sin första dejt på en rafflande omgång Twister 60 meter ovanför marken. Ali blir påverkad av höjden men får stöd av Charlie. Rivaliteten mellan killarna börjar också öka och det råder inte brist på konflikter och hävdelsebehov.

Bachelorette Australien del 3

29 november 2019 · 50m 38s

Ivan vinner i ett gladiatorspel och får lite egentid med Ali. Även Robert får spendera tid med Ali på tu man hand när dem beger sig till Sydney för att åka motorbåt. Vid rosceremonin råkar Bill och Charlie i luven på varandra.

Bachelorette Australien del 4

30 november 2019 · 47m 2s

I ett spel på gruppdejten ska det avgöras vem som passar Ali bäst. Bill använder sitt wildcard och stjäl till sig en dejt med Ali. Rosceremonin urartar till en fars när det framkommer att Nathan har spridit rykten om Ali's relation med Grant.

Bachelorette Australien del 5

6 december 2019 · 48m 56s

Ivan och Bill får dela på en dejt med Ali. Något som ingen av parterna känner sig bekväma med. Vid den andra gruppdejten ska killarna hjälpa några barn med att bygga ihop cyklar. Den av killarna som lyckas bäst vinner en egen dejt med Ali.

Bachelorette Australien del 6

7 december 2019 · 47m 50s

Ali tar med Taite på dejt och båda två känner av kemin. Tillbaka i huset bjuder Ali in sin kusin och bästa kompis för att få höra deras åsikter om de kvarvarande männen. Ali blir förvånad och orolig när deras åsikter inte överensstämmer med hennes.

Bachelorette Australien del 7

13 december 2019 · 53m 34s

Ali börjar tvivla på sina känslor kring Robert samtidigt som Robert känner sig tveksam inför Ali. På gruppdejten ska killarna spela in en musikvideo och Ali bjuder ut Todd på en singeldejt. På rosceremonin konfronteras Ali av en upprörd Charlie.

Bachelorette Australien del 8

14 december 2019 · 43m 57s

Ali har börjat tröttna på Charlie och hans krav på mer tid. Hon tar med honom på en lite udda dejt, nämligen till en boxningsring där Ali har möjligheten att ta ut lite frustration på honom. Vid gruppdejten hettar det till mellan killarna.

Bachelorette Australien del 9

20 december 2019 · 50m 35s

Det har blivit dags för den sista gruppdejten innan Ali måste bestämma vilka fyra killar som ska få följa med och träffa hennes familj. Ali tar med killarna på en Oktoberfest och det tar inte lång stund innan Bill och Charlie är i luven på varandra.

Bachelorette Australien del 10

21 december 2019 · 1h 11m 11s

Ali får träffa killarnas familj och närmsta vänner. Allt går bra för Ali med Todd och Taites familjer men då Bills familj inte var tillgänglig så presenterar han istället Ali för ett av hans ex. Något som konfunderar Ali.

Bachelorette Australien del 11

27 december 2019 · 49m 20s

Bara tre killar återstår och Ali måste snart fatta ett beslut. Men Ali är osäker och vet inte om hon ska lyssna på sitt hjärta eller på sitt huvud. Under den kvarvarande tiden fokuserar Ali på att reda ut alla frågetecken.

Bachelorette Australien del 12

28 december 2019 · 1h 11m 41s

Det har blivit dags för Ali att göra sitt slutgiltiga val och Ali's familj har en sista utfrågning med killarna. Alla har sina för- och nackdelar och den stora frågan är om Ali slutligen kommer att hitta kärleken eller få sitt hjärta krossat igen.