tv4play logo

Bachelorette USA

Hannah Brown är årets amerikanska Bachelorette och mer redo än någonsin för kärleken, när hon nu ska få dejta 30 män som alla är där för en sak - att vinna hennes hjärta. Avsnitten publiceras på fredagar samma vecka som det sänds i USA.

Säsong 15 - 13 avsnitt

Bachelorette USA del 1

Säsongsstart. 30 förväntansfulla män från hela USA samlas för att uppvakta Hannah. Frågan är om någon av de kan uppfylla bachelorettens krav? Vid kvällens slut kommer bara 22 uppvaktare finnas kvar.

Bachelorette USA del 2

Det har blivit dags för gruppdejter och Hannah tar med åtta av grabbarna på Roller Derby, där risken för konfrontationer är stor. Åtta andra killar får hänga med Hannah på modevisning där de själva måste upp på catwalken och visa sina moves.

Bachelorette USA del 3

Hannah tar med åtta av killarna på en komisk förlossningskurs där de får uppleva smärtan som barnafödande innebär. Ett annat gäng får följa med på en plåtning där de får posera med en massa djur. Dessutom får en av killarna en egen dejt med Hannah.

Bachelorette USA del 4

Hannah och de kvarvarande männen reser USA:s östkust. Hannah utmanar grabbarna på en rugby-match och Jed får en egen dejt med Hannah. Samtidigt börjar klimatet bland killarna att hårdna och de är inte rädda att smutskasta varandra inför Hannah.

Bachelorette USA del 5

Hannah grottar ner sig i grabbarnas tjafs och försöker medla fred mellan två bråkstakar, något som får konsekvenser vid rosceremonin. Hannah tar med sig de kvarvarande killarna till Skottland där de utforskar kulturen och tävlar i "Höglands"-spelen.

Bachelorette USA del 6

Stämningen i gruppen är allt annat än bra och Hannah är osäker på om hon verkligen kommer att kunna hitta kärleken hos någon av de kvarvarande killarna. Tillsammans med Chris Harrison blickar hon tillbaka på sitt liv och vad som hänt under säsongen.

Bachelorette USA del 7

Hannah tar med männen till Riga där det bjuds på ett lättklätt bungee jump, ett hett och ångande spa och prestigefull armbrytning. Efter förra veckans rannsakning kommer Hannah även med tydliga besked om vad hon förväntar sig hos en partner.

Bachelorette USA del 8

Den tryckta stämningen i gruppen exploderar och Hannah måste bestämma sig för vilka av killarna som hon vill följa med hem till och träffa deras föräldrar.

Bachelorette USA del 9

Nervositeten är stor när det är dags för Hannah att träffa killarnas familjer. Det är mycket som står på spel och Hannah måste ta reda på vilka som är redo att stadga sig på riktigt. Därefter väntar en av de mest dramatiska rosceremonierna någonsin.

Bachelorette USA del 10

Känslorna svänger fram och tillbaka för Hannah. Det finns fortfarande frågor hon behöver få svar på men tiden börjar rinna iväg. Samtidigt lägger en av killarna i en extra växel för att fånga hennes hjärta men frågan är om det är av rätt anledningar?

Bachelorette USA del 11

Killarna avslöjar allt. Det hettar ordentligt till när de bortvalda killarna tar plats i studion tillsammans med Chris Harrison. Chris går till botten med några av säsongens snackisar samtidigt som killarna passar på att ställa Hannah till svars.

Bachelorette USA del 12

Hur kommer Hannahs jakt på kärlek att sluta? Tillsammans med familj och vänner försöker Hannah närma sig sitt slutgiltiga beslut. Tre män återstår med hopp om att vinna henne, de berättar mer om begochdalbanan som varit deras kärleksäventyr.