tv4play logo

Bad Mothers

Fem moderna förortsmammor i Melbourne kämpar för att få ihop sin vardag med barn, karriär och relationer. Av en slump korsas deras vägar och en stark gemenskap växer fram. När ett mord inträffar i deras närområde - och en till synes oskyldig person häktas för dådet - startar kvinnorna sin egen utredning.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Bad Mothers del 1

28 oktober 2019 · 40m 19s

Seriestart. Sarahs liv vänds upp och ner när hennes man Anton är otrogen. Hon bestämmer sig för att hämnas och får oväntat stöd av en grupp nya vänner. Samtidigt kallas Sarah till förhör när en mördare slår till i staden.

Bad Mothers del 2

28 oktober 2019 · 42m 0s

Mammorna startar en egen utredning om Kyle i hopp om att kunna rentvå Anton. Välbevarade hemligheter kommer upp till ytan när Sarah försöker få fram pengar till borgensumman och Danielle inser att hennes dröm om fler barn kan bli svår att uppnå.

Bad Mothers del 3

28 oktober 2019 · 39m 6s

Danielle försöker att hjälpa Sarah med restaurangen, men gör bara situationen värre. Maddy ryker ihop med sitt ex och Bindy hamnar i säng med fel man. Sarah fortsätter jakten på fler bevis, något som inte uppskattas av alla.

Bad Mothers del 4

28 oktober 2019 · 42m 38s

Danielle har fullt upp med att försöka hålla Antons bistro levande samtidigt som Tom börjar ifrågasätta hennes beteende. Maddie brottas med självtvivel kring sitt föräldraskap och Sarah delar en intim stund med en minst sagt oväntad person.

Bad Mothers del 5

28 oktober 2019 · 39m 0s

Kyles son Julius och Danielles styvdotter Romy dricker sig fulla på en kyrkogård. Sarah får reda på information som kan rädda Anton men får inget gehör från polisen. Bindys problem med Sam eskalerar och hon ställs inför ett tufft val.

Bad Mothers del 6

28 oktober 2019 · 41m 38s

Sarah kommer allt närmare Kyle men frågan är om båda har goda intentioner. Maddies vårdnadstvist med Jesse hettar till och Bindy berättar för London att hon inte är helt säker på vem hans pappa faktiskt är.

Bad Mothers del 7

28 oktober 2019 · 45m 24s

Maddie tar en stor risk i sitt kärleksliv samtidigt som Bindy får svar på vem pappan till hennes son är. Antons återkomst ställer till det för Sarah, och relationen med Kyle sätts på prov. Situationen eskalerar snabbt och får oanade konsekvenser.

Bad Mothers del 8

28 oktober 2019 · 41m 21s

Säsongsavslutning. Mammorna smider planer för att kunna sätta dit Charlottes mördare och få Anton fri. Tom har ljugit om sitt hälsotillstånd och tvingas åka akut till sjukhuset. Samtidigt försöker Bindy att hjälpa Sam få sitt jobb tillbaka.