tv4play logo

Möt Jessica Pamlin i Big Brother Sverige

Möt Jessica Pamlin, 23 år, Youtuber som inriktar sig på mukbangs från Vendelsö som kliver in i Big Brother Sverige.

Möt Jessica Pamlin i Big Brother Sverige

Möt Jessica Pamlin, 23 år, Youtuber som inriktar sig på mukbangs från Vendelsö som kliver in i Big Brother Sverige.

Säsong 1 - 13 avsnitt

Big Brother Sverige del 13

22 februari 2020 · 43m 50s

Dagen deltagarna har väntat på är kommen och kedjorna ska äntligen av. Frågan är hur det kommer att påverka de grupperingar som uppstått i huset? Tittarna får chansen att rädda en person samtidigt som allt fler tjejer vill ha ett smakprov av Martin.

Big Brother Sverige del 12

21 februari 2020 · 44m 8s

Längtan efter att bli av med kedjorna växer och när en mystisk nyckelman dyker upp i huset tänds hoppet. Anty sätter press på Amilia och Lennies relation och Julia försöker få till det med Martin. Dessutom börjar gruppen störa sig på Daniel.

Big Brother Sverige del 11

20 februari 2020 · 44m 0s

Det börjar tära på gruppen att vara ihoplåsta och bråken avlöser varandra. En värdefull immunitet ligger i prispotten vid dagens tävling och efter läggdags finns det chans till romans. Dessutom får deltagarna reda på vad tittarna tycker om dem.

Big Brother Sverige del 10

19 februari 2020 · 43m 57s

Bråket mellan Patsy och Jasmine har lett till tryckt stämning i huset. Det blir inte bättre när gruppen låses ihop två och två samtidigt som de tävlar om immunitet. På kvällen hettar det till ordentligt och Julia har siktet inställt på Martin.

Big Brother Sverige del 9

18 februari 2020 · 44m 5s

Det blir kramkalas i Big Brother-huset när en av tjejerna väljer att lämna tävlingen. Jasmine och Sami hänger löst och en ny kille flyttar in. Vid läggdags blir det mys mellan Amilia och Lennie i det ena rummet och storbråk i det andra.

Big Brother Sverige del 8

17 februari 2020 · 44m 57s

En vecka har gått sedan tolv modiga deltagare flyttade in i Big Brother-huset och det har minst sagt varit ett par händelserika dagar. Nu väntar säsongens första livesända veckofinal och två deltagare riskerar att få lämna huset.

Big Brother Sverige del 7

16 februari 2020 · 44m 11s

Antonia, Alex och Sami blir bjudna på pannkaksfrukost i uppdragsrummet där kocken bjuder på mer än bara god mat. Arkivskåpet är tillbaka och stämningen trappas genast upp. Dagen avslutas med kickoff och det visar sig finnas en ny flirt i huset.

Big Brother Sverige del 6

15 februari 2020 · 44m 13s

Alex och Antonias flirt fortsätter och den nya deltagaren Jessica gör entré i Big Brother-huset. Sami berättar om sitt förflutna och deltagarna gör upp i en spännande tävling. Därefter firas alla hjärtans dag och Jessica bjuder ut Daniel på dejt.

Big Brother Sverige del 5

14 februari 2020 · 44m 9s

Förvirringen är stor när ett mystiskt arkivskåp som ej får röras, ställs in i huset. Vissa har svårt att hålla händerna i styr och ett flertal konsekvenser delas ut. Dramatiken i Big Brother fortsätter när två deltagare får lämna huset för gott.

Big Brother Sverige del 4

13 februari 2020 · 44m 8s

Trots att deltagarna inte varit i huset särskilt länge så är intrigerna redan i full gång. Lisa blir arg på gruppens matrutiner och tjejerna ryker ihop ordentligt. Gula laget svävar i ovisshet men en uthållighetstävling kan säkra deras framtid.

Big Brother Sverige del 3

12 februari 2020 · 43m 59s

Första natten är avklarad men på grund av Patriks snarkningar är det flera som legat sömnlösa. Tävling står på schemat och tittarna har bestämt att Antonia ska välja lag. Samtidigt snackas det om varför Sami väljer att ta avstånd från gruppen.

Big Brother Sverige del 2

11 februari 2020 · 43m 58s

Deltagarna lär känna varandra samtidigt som Julia påbörjar sitt uppdrag. Sex personer ska väljas ut för att genomföra tre uppgifter, lyckas de höjs vinstsumman med 300 000. Under tiden fortsätter inflyttningsfesten, där det både flirtas och tjafsas.

Big Brother Sverige del 1

10 februari 2020 · 1h 10m 9s

Väntan är över – det har äntligen blivit dags för tolv modiga deltagare att ta steget in i Big Brother-huset. Redan i premiäravsnittet väntar en viktig tävling och en av deltagarna får ett hemligt uppdrag.