Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Biggest loser

Fjorton modiga människor står redo att förändra sina liv. Anna Brolin är programledare och tränarna Mikael Hollsten och Pischa Strindstedt får i uppdrag att hjälpa deltagarna att få ett hälsosammare liv.

Se programmet teckenspråkstolkat här

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2019 - 23 avsnitt

Biggest loser - Sista utvägen del 13

Stämningen är spänd på slottet. Gruppen stör sig på de nya deltagarna och intriger blossar upp. För att lätta på stämningen åker deltagarna iväg för att spela Paintball. När de kommer tillbaka väntar en tävling där ensamrätt till gymmet står på spel.

Biggest loser - Sista utvägen del 12

Att sova i tält har satt sina spår och det är ett slitet gäng som vaknar upp i skogen. Tävling står på schemat och i prispotten finns en immunitet. Det blir dessutom tillökning på slottet när tre exalterade Revanschen-deltagare återvänder.

Biggest loser - Revanschen del 10

Säsongsavslutning. Tiden på revanschen närmar sig sitt slut men det är fortfarande fyra deltagare kvar. Inför den sista elimineringstävlingen är spänningen olidlig och Micke gör allt han kan för att peppa deltagarna.

Biggest loser - Sista utvägen del 11

Lagen är upplösta och deltagarna ska nu tävla individuellt. En frågesport väntar där det gäller vara på alerten såväl fysiskt som psykiskt. För att skapa spänning i vardagen ger sig deltagarna ut i skogen för en övernattning.

Biggest loser - Revanschen del 9

Finalen närmar sig och dramatiken tätnar. Det är dags för invägning och majoriteten av gruppen är missnöjda med sina resultat medan en av deltagarna ler lite extra. Micke är besviken och upplever att gruppen behöver ta sin träning på större allvar.

Biggest loser - Sista utvägen del 10

Efter ett par tuffa veckor har deltagarna lyckats ta sig halvvägs genom tävlingen. Dock växer hemlängtan och för vissa är det svårt att hitta motivation. Det är dags för tävling och flottbygge står på schemat, någon som inte faller alla i smaken

Biggest loser - Revanschen del 8

Deltagarna får ett brev från Anna, där det står att två av deltagarna ska bjuda resten av gruppen på middag. Det är samtidigt dags för tävling där priset är ett halv kilos avdrag, något som samtliga i gruppen kämpar hårt för att vinna.

Biggest loser - Sista utvägen del 9

Det är sjukstuga på slottet vilket ställer till med problem för de tävlande. En av deltagarna öppnar upp för coach Hollsten om sitt problematiska förflutna och Alexandra Zazzi kommer på besök för att anordna en pizza-tävling.

Biggest loser - Revanschen del 7

Två nya deltagare har anlänt och enligt Micke har det förändrat stämningen i gruppen drastiskt. Det är dags för tävlingen och gruppen delas upp i olika lag. Dessutom berättar en av deltagarna om en traumatisk händelse.

Biggest loser - Sista utvägen del 8

Konkurrensen växer och för vissa är pressen svårhanterlig. Samtidigt är det dags för tävling där mental styrka visar sig vara lika viktigt som fysisk styrka. Dessutom väntar invägning följt av eliminering och nervositeten är stor bland deltagarna.

Biggest loser - Revanschen del 6

Deltagarna ger sig ut i skogen för plocka svamp som de sedan kan laga en god lunch på. Stämningen i gruppen är spänd och de är ständigt nära på att ryka ihop. På kvällen får en av deltagarna ett oförglömligt besök som höjer energin.

Biggest loser - Sista utvägen del 7

Tiden är inne för nya lag och det är vinnaren av guldmyntet som ansvarar för uppdelningen. Veckans tävling väcker känslor och det blir snabbt hetsig stämning. Dessutom får deltagarna ett oväntat men väldigt uppskattat besök på slottet.

Biggest loser challenge - 20 avsnitt

Biggest loser challenge - Anna och Sabina - 11 avsnitt

Vi tror du gillar