tv4play logo

Kalle Moraeus saknad efter Pekka

"Jag somna med en klump i magen och jag vakna med en klump i magen".

Kalle Moraeus saknad efter Pekka

"Jag somna med en klump i magen och jag vakna med en klump i magen".

Säsong 2 - 11 avsnitt

Biggest Loser VIP del 1

24 september 2018 · 44m 12s

Säsongsstart. Kändisarna anländer till slottet och ställs inför sanningens ögonblick – att kliva upp på vågen och ta del av varandras livsöden. Det är dags att ta tag i sin hälsa, och deltagarna måste samla rejält med mod för att träda in i gymmet.

Biggest Loser VIP del 2

1 oktober 2018 · 44m 13s

Deltagarna vaknar upp till en ny vardag med nya rutiner och annorlunda matvanor. Den första tävlingen är här, och Erik gör bort sig medan någon blir hastigt sjuk under natten. Det är nervöst att ställa sig på vågen igen, och resultatet chockar alla.

Biggest Loser VIP del 3

8 oktober 2018 · 44m 11s

Gunilla oroar sig för att vara sjuk i cancer och hennes lag känner sig i underläge. Pekka och Zazzi tar ett allvarligt snack med tränaren Micke och Erik får en tillsägelse om att hålla tyst. Det är dags för dagens lagtävling, och mycket står på spel.

Biggest Loser VIP del 4

15 oktober 2018 · 44m 10s

Carl-Jan börjar känna av hälsovinster av den förändrade livsstilen och Gunilla och Erik hamnar i osämja. Det tävlas i en tuff hinderbana och vem som helst kan åka ut i den första elimineringen. Men först tar någon ett svårt beslut.

Biggest Loser VIP del 5

22 oktober 2018 · 44m 13s

Det är den tredje veckan i tävlingen och livet för deltagarna tar en ny vändning – de ska nu ska tävla i par. Deltagarna utsätts för frestelser samtidigt som en immunitet står på spel. Kan priset avgöra deras framtid på slottet?

Biggest Loser VIP del 6

29 oktober 2018 · 44m 13s

Halvvägs till mål har deltagarna problem med skador som tär på både kroppen och knoppen. Deras samarbetsförmåga testas, och på invägningen får någon sig en riktig kalldusch. Det väcks även starka känslor innan en kämpe lämnar slottet.

Biggest Loser VIP del 7

5 november 2018 · 44m 12s

Fem deltagare är kvar i tävlingen och den intensiva träningen börjar ta ut sin rätt. Pressen på alla ökar och de kastas ut på hårdträning i skogen, vilket blir en utmaning på många sätt. Nu känns det verkligen att finalen närmar sig!

Biggest Loser VIP del 8

19 november 2018 · 44m 13s

Deltagarna gläds åt varandras framsteg, men nu gäller det att fokusera för att inte tvingas lämna slottet. En tuff tävling står på schemat och finalnerverna börjar krypa fram. Kommer de skadade kunna delta? Och har de andra uthållighet och vilja nog?

Biggest Loser VIP del 9

26 november 2018 · 44m 12s

En viktig fördel står på spel i den svåraste prövningen hittills. För att öka kämpaglöden minns deltagarna tillbaks till den första veckan på slottet och hur mycket de har förändrats. En glädjeyra tar plats medan kampen om finalplatserna hårdnar.

Biggest Loser VIP del 10

3 december 2018 · 44m 13s

Den sista tävlingen blir ett riktigt styrkeprov och nu avgörs det vilka två som går till final. Näringsfysiologen Kristina förbereder deltagarna innan de återvänder hem till sina familjer, men hur ska det gå att tackla sina osunda vanor hemma?

Biggest Loser VIP del 11

10 december 2018 · 43m 57s

Säsongsavslutning. Finaldags! Vem vinner Biggest loser VIP 2018? Spänningen stiger när de två finalisterna vägs in en allra sista gång. Vi träffar även alla våra kända profiler igen för att se hur det gått för dem efter att de klivit ut ur slottet.

Säsong 1 - 11 avsnitt