tv4play logo

Biggest challenge 1: Träningstips benböj

3049185

Biggest challenge 1: Träningstips benböj

3049185

Säsong 2019 - 30 avsnitt

Biggest loser - Sista utvägen del 1

8 april 2019 · 44m 6s

Säsongsstart. 14 deltagare flyttar in på slottet för att starta resan mot ett friskare och sundare liv. Hälsoäventyret inleds med ett besök på vågen och en bedömning av Doktor Mikael. Därefter följer en tuff hinderbana och ett oroväckande brev.

Biggest loser - Sista utvägen del 2

9 april 2019 · 44m 13s

Det blir en tuff start för deltagarna när två tävlande tvingas lämna redan efter första tävlingen. Tränare Hollsten kör hårt med deltagarna och för en av dem blir det för mycket. Det är dags för den första invägningen och nervositeten är stor.

Biggest loser - Revanschen del 1

9 april 2019 · 22m 10s

Säsongsstart. Säsongens två första deltagare att behöva lämna slottet anländer till Revanschen. Besvikna men samtidigt hoppfulla då deras resa än inte är över. Nu ska de kämpa vidare på egen hand med såväl träning som kost.

Biggest loser - Sista utvägen del 3

15 april 2019 · 43m 57s

Tränarna sätter deltagarna i hårdträning vilket blir såväl fysiskt som psykiskt utmanande. Samtidigt är det dags för en frestelsetävling och frågan är om deltagarna kommer kunna motstå lockelserna. En person väljer sedan att lämna tävlingen.

Biggest loser - Revanschen del 2

15 april 2019 · 22m 10s

Den tidigare Biggest loser-vinnaren Michael Fridebäck, som ska agera mentor för deltagarna, kommer på besök och coachar gruppen under deras första träning. Samtidigt talar en av deltagarna ut om sin funktionsnedsättning och enorma hemlängtan.

Biggest loser - Sista utvägen del 4

16 april 2019 · 44m 11s

Lagen möts i en tävling där de måste använda sin samarbetsförmåga, något som visar sig vara lättare sagt än gjort. När det sedan är dags för invägning står det förlorande laget inför en tuff eliminering. Vem blir nästa deltagare att lämna tävlingen?

Biggest loser - Revanschen del 3

16 april 2019 · 22m 11s

Det är en ny dag och under natten har ytterligare en deltagare anlänt. Den nya deltagaren berättar om sin tuffa uppväxt som kantades av självmordstankar. Det är även dags för Revanschens andra tävling som slutar med att en deltagare tvingas lämna.

Biggest loser - Sista utvägen del 5

22 april 2019 · 44m 5s

Det blir ingen lugn start på dagen för det blå laget när tränare Pischa väcker dem för ett intensivt träningspass. I veckans tävling slåss lagen om en viktig fördel som kan vara avgörande vid invägningen och alla ger sitt yttersta.

Biggest loser - Revanschen del 4

22 april 2019 · 22m 9s

Revanschen-deltagarna får ett oväntat besök av en gammal deltagare vilket skänker energi och höjer motivationen i gruppen. Deltagarna får även tips på vad som är viktigt att tänka på efter Biggest loser.

Biggest loser - Sista utvägen del 6

23 april 2019 · 44m 12s

Det är dags att utse två deltagare som ska duellera mot varandra i veckans invägning och nervositeten är stor. Samtidigt väntar en ny tävling där ytterligare en viktig fördel står på spel. Frågan är vilket lag som kammar hem vinsten?

Biggest loser - Revanschen del 5

23 april 2019 · 22m 7s

Tiden går inte särskilt fort för deltagarna och för att fördriva tiden sysselsätter de sig med diverse sysslor. Samtidigt anländer en ny deltagare till Revanschen. Nykomlingen tampas med en enorm hemlängtan och är nära att på att åka hem.

Biggest loser - Sista utvägen del 7

29 april 2019 · 44m 10s

Tiden är inne för nya lag och det är vinnaren av guldmyntet som ansvarar för uppdelningen. Veckans tävling väcker känslor och det blir snabbt hetsig stämning. Dessutom får deltagarna ett oväntat men väldigt uppskattat besök på slottet.

Biggest loser - Revanschen del 6

29 april 2019 · 22m 6s

Deltagarna ger sig ut i skogen för plocka svamp som de sedan kan laga en god lunch på. Stämningen i gruppen är spänd och de är ständigt nära på att ryka ihop. På kvällen får en av deltagarna ett oförglömligt besök som höjer energin.

Biggest loser - Sista utvägen del 8

30 april 2019 · 44m 0s

Konkurrensen växer och för vissa är pressen svårhanterlig. Samtidigt är det dags för tävling där mental styrka visar sig vara lika viktigt som fysisk styrka. Dessutom väntar invägning följt av eliminering och nervositeten är stor bland deltagarna.

Biggest loser - Revanschen del 7

30 april 2019 · 22m 10s

Två nya deltagare har anlänt och enligt Micke har det förändrat stämningen i gruppen drastiskt. Det är dags för tävlingen och gruppen delas upp i olika lag. Dessutom berättar en av deltagarna om en traumatisk händelse.

Biggest loser challenge - 20 avsnitt

Biggest loser challenge - Anna och Sabina - 11 avsnitt