tv4play logo

Bloom

Australiensiskt drama från 2019. Ett år efter en ödesdiger översvämning som tog fem personers liv, dyker en mystisk växt upp med kraften att göra människor unga på nytt.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Bloom del 1

10 december 2019 · 52m 12s

Seriestart. Invånarna i en idyllisk småstad försöker bearbeta en tragisk olycka där fem personer omkom. På platsen där olyckan skedde börjar det växa en mystik blomma och astronomen Ray hoppas att blomman ska kunna hjälpa hans demenssjuka fru.

Bloom del 2

10 december 2019 · 44m 3s

Efter att ha nyttjat blommans krafter har Gwens hälsa förbättrats avsevärt. Hon känner sig dock manad till att ta ansvar och gottgöra för hur hon agerat tidigare i hennes liv. Något som Ray är kritisk till och det hotar att förstöra deras relation.

Bloom del 3

10 december 2019 · 50m 7s

Efter att Gwens planta har förstörts och hon börjat åldras igen kämpar hon mot klockan för att försöka hitta en ny. Gwens begär efter att bli gravid får henne också att ifrågasätta sin relation till Ray. Griffo fortsätter sin utredning gentemot Sam.

Bloom del 4

10 december 2019 · 49m 57s

Ray är förkrossad över att Max har gjort Gwen gravid. Fostret växer i extremt snabb takt och Max blir snabbt överbeskyddande gentemot barnet och Gwen, något som får hennes lycka över att vara gravid att bytas mot en stark rädsla gentemot Max.

Bloom del 5

10 december 2019 · 44m 42s

Gwens liv och graviditet hotas av Max ökande paranoia. Sams försök till att hjälpa Tina leder till att han blir huvudmisstänkt för mordet på Griffo.

Bloom del 6

10 december 2019 · 47m 46s

Säsongsavslutning. Ray försöker hålla Gwen vid liv och utmanar sin moraliska gräns när han ställs mot Farida och försöker få tag på hennes kvarvarande bär. Rhonda är nära att ta reda på Sams hemlighet samtidigt som han får veta sanningen om sin mor.