Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Blue bloods

Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 9 - 6 avsnitt

Blue bloods del 14

Under en gisslansituation väljer Danny att gå emot Jamies order, vilket visar sig få oanade konsekvenser. Nickys vän är nära på att förlora sitt collage-stipendium för ett brott han ej begått. För att lösa situationen frågar Nicky Erin om hjälp.

Blue bloods del 13

En kvinna hittas död och det ser till en början ut att vara självmord. Danny och Baez kommer dock på andra tankar efter att ett medium närmat sig dem och hävdat sig veta sanningen om vad som hände kvinnan. Samtidigt går Frank emot stadens ärkebiskop.

Blue bloods del 12

På en restaurang stöter Frank på en tidigare kollega som blivit avskedad. Det dåliga samvetet sköljer över honom och han bestämmer sig för att försöka få henne återanställd. En basketspelare är mördad och Danny är snabb på att ta reda på varför.

Blue bloods del 11

Frank stöter på en kommunaktivist och ifrågasätter om det verkligen var en slump eller om det var planerat. Erin hjälper Anthony att skydda hans familj gentemot en psykiskt sjuk person som anses vara farlig.

Blue bloods del 10

Problematiken kring cirkulerande videos fortsätter och Frank gör allt han kan för att gå till botten med det. Danny och Baez undersöker mordet på en skribent som arbetade tillsammans med en hip-hop grupp och Erin ger förtroende till en nyanställd.

Blue bloods del 9

Frank går emot Garretss råd och skriver under en husrannsakan efter att en video på poliser som trakasserats dykt upp. En kvinna som Danny en gång satt i fängelse närmar sig och ber honom hjälpa hennes bror.

Vi tror du gillar