tv4play logo

Body cam cops

Brittisk dokumentärserie från 2018 där vi får följa med till polismyndigheter i bl.a. USA, Storbritannien och Brasilien. Genom kameror monterade på polisernas kroppar får vi en närgången inblick i deras arbete och sammandrabbningar med misstänkta.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 6 avsnitt

Body Cam Cops del 1

I Grand Rapids i USA jagar polisen en farlig och desperat rymling som har attackerat en polis. I Storbritannien blir polisen attackerad av en man med ett samurajsvärd och i Brasilien jagar polisen en två rånare som gömmer sig i djungeln.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Body Cam Cops del 2

I Sao Paulo utför polisen en riskfylld räd mot en kidnappningsliga. I Savannah används polisen egna kameror emot dem själva när de har gripit en oskyldig man. I Sydafrika jagar en motorcykelpolis ett kriminellt gäng.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Body Cam Cops del 3

En polis i South Carolina blir skjuten på nära håll och allmänheten kommer till hans undsättning. I Charlotte rycker polisen in vid en husbrand och ger sig in i lågorna för att leta efter överlevande. I New Mexico jagar polisen en man på motorcykel.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Body Cam Cops del 4

En sjuksköterska från Grand Rapids i USA blir oskyldigt arresterad. I Chile får vi följa med när chilenska polishelikoptrar utför räddningsarbeten i öknen. I USA utbryter skottlossning på en bensinstation.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Body Cam Cops del 5

I Utah försöker polisen rädda en man som voltat med sin bil och landat i en iskall flod. I Dallas är poliser med om en våldsam jakt på en efterlyst man. Jakten börjar som en biljakt och slutar till fots.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Body Cam Cops del 6

Säsongsavslutning. Poliser i Grand Rapids är med om en våldsam skottlossning. I Spanien upptäcker polisen en man som gömt sig från brittiska myndigheter under tretton år. I Cleveland räddar polisen en kvinna från en farlig situation.

Tillgängligt: 30+ dagar till