tv4play logo

Bomb Girls

Dramaserie som berättar historien om kvinnorna som under andra världskriget satte sina liv på spel. Som gick emot etablerade normer och skapade ett systerskap starkare än något annat. Och allt började med ett jobb i en ammunitionsfabrik.

Säsong 2 - 13 avsnitt

Bomb Girls del 1 - The Quickening

11 december 2019 · 42m 17s

Säsongsstart. Samtidigt som kriget trappas upp fortsätter kvinnorna sitt arbete i fabriken. Lorna tvingas hantera följderna av sin graviditet, Gladys hamnar i konflikt med sin familj och ett möte med en gammal vän får stora konsekvenser för Betty.

Bomb Girls del 2 - Roses Red

12 december 2019 · 42m 17s

Alla hjärtans dag står för dörren men romantik är ingen som prioriteras högt. Marco försöker smälta Lornas graviditet ock Kate kämpar med sin fars växande påtryckningar. För Gladys blir dock dagen annorlunda när hon överraskas av en stilig soldat.

Bomb Girls del 3 - The Enemy Within

13 december 2019 · 42m 17s

Efter många om och men väljer Gladys att följa med Marco och hans mamma på ett känslosamt uppdrag. Kate och Betty försöker rå bot på deras sorg genom ett besök i kyrkan och Vera finner nya fördelar med ta hand om skadade soldater.

Bomb Girls del 4

16 december 2019 · 42m 17s

Lornas son Gene är på besök och det firas med en stor middag. Det som börjar som en trevlig kväll vänder snabbt när Kate dyker upp med en oinbjuden gäst. Situationen förvärras ytterligare när ett tungt besked från kriget når kvinnorna.

Bomb Girls del 5

17 december 2019 · 42m 17s

Rollen som kontorsansvarig ska tillsättas. Det står mellan Carol och Vera, som båda tar till alla knep de kan för att vinna. Gene övertygar Gladys att följa med på ett uppdrag som får oanade konsekvenser och Marco misstänker att han blir förföljd.

Bomb Girls del 6 - Where There’s Smoke

18 december 2019 · 42m 17s

En väl bevarad hemlighet kommer upp till ytan, något som får Gladys att fatta ett djärvt beslut. Nya möjligheter öppnar upp sig för Betty när hon stöter på en ny bekantskap och Lorna väljer att berätta sanningen om sin sons förflutna.

Bomb Girls del 7 - Party Line

19 december 2019 · 42m 16s

Veras vänskap med Marco sätts på prov när männen i Blue shift hamnar i hetluften. Glada nyheter från kriget levereras samtidigt som problemen fortsätter att växa för Gladys. För Betty blir det en minst sagt oväntad återförening med en soldat.

Bomb Girls del 8 - Fifth Column

20 december 2019 · 42m 17s

För att komma på bättre humör ger sig kvinnorna iväg för en kväll på stan. Men kvällen går inte som planerat och de tvingas inse att fienden är närmre än de tidigare anat. Lorna har problem på familjefronten och Betty utvecklar relationen med Teresa.

Bomb Girls del 9 - Something Fierce

23 december 2019 · 42m 17s

Journalisten Dottie Shannon beger sig till fabriken för att skriva en artikel om kvinnor och mäns olika lönenivåer. Artikeln får stort genomslag vilket försätter Lorna i en problematiskt sits. Samtidigt ställs Kate inför en tufft ultimatum.

Bomb Girls del 10 - Romeo Foxtrot

24 december 2019 · 42m 17s

Att dejta en soldat visar sig vara tuffare än förväntat och Betty dras mellan olika känslor. Kriget tar en oväntad vändning och kvinnorna tvingas byta strategi. Lorna ger sig iväg på en danslektion och Kate försöker få klarhet i sin förlovning.

Bomb Girls del 11 - Kings and Pawns

25 december 2019 · 42m 17s

När guvernören gör ett besök i fabriken är nervositeten stor. Marco inser att han blivit lurad av en vän och Gladys känner sig kluven gällande vad som är rätt och fel. För Lorna fortsätter problemen att växa och hon väljer att anförtro sig till Bob.

Bomb Girls del 12 - Blood Relations

26 december 2019 · 42m 17s

Konsekvenserna av kriget fortsätter att visa sig och de anställda på Victory Munitions måste donera blod till soldaterna. Kate försöker glädjas åt sitt stundande bröllop men detektiv Brodie förstör stämningen med frågor om hennes fars död.

Bomb Girls del 13 - Facing the Enemy

27 december 2019 · 1h 28m 16s

Säsongsavslutning. Framtiden ser mörk ut för soldaterna ute på uppdrag. Deras sista hopp ligger hos kvinnorna i fabriken, men då krävs det att de lyckas tillverka en helt ny utrustning. Samtidigt visar det sig att någon i fabriken kör dubbelspel.

Säsong 1 - 6 avsnitt