tv4play logo

Bonde söker fru - Australien

Kärlekstörstande singelbönder i Australien får hjälp med att hitta sin livspartner. Efter hundratals brev från potentiella partners, får några av dem flytta in på böndernas gårdar och pröva på livet som lantbrukare. Kommer de att finna sin älskling?

Säsong 9 - 8 avsnitt

Bonde söker fru Australien del 1

5 juni 2019 · 51m 55s

Programstart. Vi möter de australiska bönderna Adam, Matt, Jedd, Julz, Lachie och Lance för första gången. Med pirret i kroppen träffar de åtta kvinnor som hoppas få flytta in på deras gårdar, men vilka blir favoriterna? Nu börjar kärleksäventyret!

Bonde söker fru Australien del 2

12 juni 2019 · 45m 25s

Det är en stor dag när fyra tjejer får flytta in på böndernas gårdar. Hela kroppen skakar av nervositet och för Lance går det hela inte riktigt som planerat. Sam måste nu hjälpa honom med en ny plan innan romantiken kan ta plats.

Bonde söker fru Australien del 3

19 juni 2019 · 47m 11s

Tjejerna förundras över livet på landet och får se både vacker natur och en kalv födas. Lachie får även chans till en kyss medan Lance jobbar på sin charm. För nu gäller det att lägga tid på varje tjej – första elimineringen är redan här.

Bonde söker fru Australien del 4

26 juni 2019 · 44m 38s

Efter en intensiv vecka tar bönderna med sina tjejer på en rolig aktivitet. Matt känner av kemin, Adam öppnar upp sitt hjärta och en nervös Jedd lyckas få en kyss. Men allt tar en vändning när två bönder ställs inför en chock.

Bonde söker fru Australien del 5

3 juli 2019 · 48m 16s

Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val. Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss.

Bonde söker fru Australien del 6

10 juli 2019 · 49m 33s

Med bara två tjejer kvar är det dags att träffa familjen. Lachie har känslor för båda sina tjejer men något ändras när kärleken överraskar honom. Matt försöker även göra det rätta och Adam hittar ett lömskt sätt att ta reda på vad hans tjejer tänker.

Bonde söker fru Australien del 7

17 juli 2019 · 50m 14s

Det är dags att ta med en av tjejerna på en lång dejt, något som orsakar och både lycka och kaos på gårdarna. Några tjejer har fallit för sin bonde, men samtidigt som de fylls av förälskelse finns fortfarande en osäkerhet. Är det äkta kärlek?

Bonde söker fru Australien del 8

24 juli 2019 · 46m 45s

Säsongsavslutning. Bönderna återvänder till platsen där allt började. Nu har de chans att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter med varandra. De gör även några spännande avslöjanden och vi får reda på om de hittat sin efterlängtade fru!