tv4play logo

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt

Följ med bakom kulisserna när Linda Lindorff möter bönderna från Bonde söker fru. Tillsammans går de igenom höjdpunkter och snackisar från varje avsnitt och försöker bringa klarhet i varför saker och ting blev som de blev.

Säsong 14 - 13 avsnitt

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 1

25 september 2019 · 21m 59s

Programstart. Det har svärmat in med brev till våra bönder och Linda tar reda på hur bönderna gått till väga för att gallra bland brevskrivarna. Vi får dessutom reda på vad som hände med bonden Jennie som var med i castingprogrammet i våras.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2

2 oktober 2019 · 21m 55s

Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Jimmy, som aldrig sett ett speeddejting-avsnitt av Bonde söker fru tidigare, får dessutom en premiärtitt med sig själv i huvudrollen.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 3

9 oktober 2019 · 22m 7s

Alex var en av de bönder som grämde sig mest inför det första valet och Linda tar reda på varför. Dessutom berättar brevskrivarna om denna tuffa konkurrensen som bland annat ledde till att en av Jimmys tjejer blev nerprejad i ett dike.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 4

16 oktober 2019 · 22m 6s

Bönderna har valt ut vilka fyra brevskrivare de vill bjuda in till sina gårdar. För Oscar var dock valet långt ifrån självklart och Linda tar reda på varför. Dessutom har en av bönderna agerat matchmaker och parat ihop en brevskrivare med sin dräng.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 5

23 oktober 2019 · 22m 4s

I veckans Bönderna berättar allt får vi veta vad Sandra och Madeleine egentligen kände när dom kom till Alexanders gård som var helt tom. Och så kommer Susanna från fjolårets Bonde söker fru hit och berättar om kärleksväktarna på Sundbyholm.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 6

30 oktober 2019 · 21m 51s

Varför dök Josefin aldrig upp på Pelles gård? Det får vi svar på när hon gästar Linda i studion och berättar sin version. Dessutom är Susanne på plats och avslöjar att hon haft kontakt med Jimmy innan inspelningarna av Bonde söker fru.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 7

6 november 2019 · 22m 9s

Oscar och Minna är på plats i studion för att berätta om vad som egentligen hände efter deras spadejt och varför Minna lämnade. Pelle berättar om jobbiga händelser i hans förflutna och Alexanders tjejer ger en slutgiltig dom till hans ungkarlslya.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 8

13 november 2019 · 22m 1s

Det blir riktigt känslosamt när Isabelle tar plats i studion för att berätta om sin tid i Bonde söker fru. Dessutom får vi reda på snaskiga detaljer om nattliga besök på gårdarna och så diskuterar bönderna vad som faktiskt räknas som en riktig bonde.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 9

20 november 2019 · 21m 57s

Avokadobonden Leif från Bonde söker fru – Jorden runt gästar studion för att prata om vad han söker i en framtida partner. Dessutom tar Klara plats i soffan hos Linda och berättar om det tårfyllda avslutet på Oscar gård.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 10

27 november 2019 · 21m 53s

Jimmy blottar sitt hjärta och berättar vad som fått honom att bli så osäker när det kommer till tjejer. Vi får även reda på vad det var för livsavgörande händelse som Karin kände sig tvungen att berätta för Pelle på deras slutdejt.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 11

4 december 2019 · 22m 11s

Linda gör en djupdykning i de tårfyllda slutvalen på gårdarna. Wilma berättar om den tuffa tiden efter valet på Oscars gård samtidigt som Josefin berättar om Pelles beslut. Hon bjuder dessutom på ett stort avslöjande i studion.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12

11 december 2019 · 22m 6s

Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 13

18 december 2019 · 22m 8s

Alexander och Madeleine lägger korten på bordet och berättar om deras nuvarande situation och hur det kommer att bli framöver. Linda får dessutom besök av Sonnelie från Kärlek Åt Alla som pratar om sin nya kärlek.