tv4play logo

Bonde söker fru - Kärlek åt alla

Följ böndernas jakt på den stora kärleken genom känslostormar, nervösa möten och svåra val.Tillsammans med utvalda brevskrivare tillbringar de en sommarvecka på Siggesta gård där får de dejta och lära känna varandra i en lantlig miljö.

Säsong 4 - 11 avsnitt

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 11

4 december 2019 · 22m 11s

Det börjar närma sig slutet på det stora kärleksäventyret. Endast två brevskrivare återstår och de har gjort sig hemmastadda på böndernas gårdar. Efter att ha träffat böndernas vänner väntar nu en sista singeldejt innan det stora slutvalet.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 10

27 november 2019 · 22m 2s

Bland tjejerna hårdnar konkurrensen och de gör vad de kan för att får bönderna på fall. Samtidigt står bönderna inför ett tufft val - tre brevskrivare ska bli till två. För de tjejer som får stanna väntar en stor överraskning.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 9

20 november 2019 · 22m 11s

Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop. Kvällen bjuder på mycket närhet och frågan är om det kommer att påverka det kommande valet?

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 8

13 november 2019 · 22m 5s

Romantiken flödar för bönderna. Uffe och Mattias har känslor för flera av sina brevskrivare och det flörtas hejvilt. Vissa tjejer känner sig bortglömda vilket skapar irritation medan andra äntligen får en efterlängtad singeldejt med sin bonde.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 7

6 november 2019 · 22m 8s

Linda besöker Siggesta för att ta reda på hur bönderna känner för sina tjejer. Har de börjat få något pirr än? Ett tufft val väntar och Mattias har svårt att bestämma sig. Samtidigt ställer Mia krav på Uffe och bland tjejerna bryter avundsjukan ut.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 6

30 oktober 2019 · 22m 9s

Trubbel i paradiset – Andrés tjejer är missnöjda med att han inte visar några känslor och väljer att konfrontera honom. En kväll på dansbanan väntar och förväntningarna är höga. Det blir en fartfylld afton där det dansas, flirtas och pussas hejvilt.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 5

23 oktober 2019 · 22m 3s

Linda beger sig till Siggesta för att ta reda på om det börjat uppstå någon romantik på gården. Hos Uffe och Mattias bubblar känslorna, medan André har lite svårare. Singeldejter väntar och till Andrés stora förfäran står paryoga på schemat.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 4

16 oktober 2019 · 21m 58s

Gruppdejterna fortsätter. Mattias lär sina brevskrivare hur man matar lamm och det visar sig vara ett vinnande koncept. Uffe tar med sina damer på en romantisk skogsdejt och det framgår snabbt att intresset för den dansante bonden är stort.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 3

9 oktober 2019 · 22m 10s

Bönderna gör sig redo för sitt första val som blir svårare än förväntat. Hos brevskrivarna spirar känslorna och efter det dramatiska valet är det dags för gruppdejt. André tar med sina brevskrivare till kohagen där han utmanar dem i traktorkörning.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 2

2 oktober 2019 · 21m 55s

Speeddejting står på schemat och för bönderna blir det många spännande möten. Vissa nervösa, andra stela och några alldeles underbara. Frågan är hur de efter så kort tid ska kunna välja vilka brevskrivare de vill fortsätta att dejta?

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 1

25 september 2019 · 22m 3s

Säsongsstart. Det stora kärleksäventyret kan äntligen börja. Tiden är inne för våra bönder att lämna sina gårdar och flytta in på Siggesta herrgård. Linda är på plats och välkomnar bönderna innan det är dags att möta brevskrivarna för första gången.