tv4play logo

Bonde söker fru Norge

Norsk realityserie där fyra dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta sin livspartner. De får brev från massor av potentiella partners, men bara några får flytta in på deras gårdar för att prova på livet som lantbrukare. Kommer kärlek uppstå?

Säsong 14 - 15 avsnitt av 15

Bonde söker fru Norge del 1

18 december 2019 · 44m 56s

Säsongsstart. Sex förväntansfulla bönder har chans att hitta den stora kärleken när den fjortonde säsongen nu drar igång. I första avsnittet får vi hälsa på hemma hos Jon Christian, Beatrice, Rolf, Erik, Beate och Ingvar för att lära känna dem.

Bonde söker fru Norge del 2

19 december 2019 · 45m 0s

Programledare Katarina Flatland har bjudit in bönderna till Hotel Continental för att räcka över kärleksbreven. De fyra bönder som fått flest brev beger sig till Hoel gård där de förbereder sig inför speed-dejter med sina tio favoriter.

Bonde söker fru Norge del 3

25 december 2019 · 44m 50s

Det blir intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra.

Bonde söker fru Norge del 4

26 december 2019 · 44m 51s

Bönderna måste gör sina första val när tio potentiella partners ska bli sex. Beatrice, Ingvar, Erik och Rolf ställs inför ett tufft val då de måste skicka hem fyra stycken. De som får den stora äran att stanna bjuds in till en gruppdejt med bönderna.

Bonde söker fru Norge del 5

1 januari 2020 · 44m 48s

Beatrice, Rolf, Erik och Ingvar ställs inför ett svårt val när ytterligare två friare måste lämna programmet. Det fyra lyckligt lottade som är kvar får följa med bönderna hem till deras gårdar.

Bonde söker fru Norge del 6

2 januari 2020 · 43m 18s

Fyra förväntansfulla friare flyttar äntligen in på gårdarna hos sina bönder och flörtandet kan börja på allvar. Än så länge sitter alla säkert, men det gäller för beundrarna att visa upp sin bästa sida då de snart kommer bli färre.

Bonde söker fru Norge del 7

8 januari 2020 · 44m 45s

Hos bonden Rolf är det damerna som tar initiativen. Beatrice fixar middagsbjudning och friarna får anstränga sig lite extra inför deras eventuella framtida svärmor. Erik och Ingvar måste ta ett svårt beslut då en av tjejerna måste lämna gården.

Bonde söker fru Norge del 8

9 januari 2020 · 44m 39s

Kärleken och flörtandet blomstrar hos Erik. Rolf får ett rakt besked från en av tjejerna. Och det har blivit dags för Beatrice och Rolf att fatta ett tufft beslut då fyra friare ska bli tre. Hos Ingvar står middagsbjudning på schemat.

Bonde söker fru Norge del 9

15 januari 2020 · 44m 43s

Rolf tar med en av tjejerna på promenad på åkern. Beatrice har något viktigt att berätta för killarna på gården. Hos Ingvar råder det spänd stämning vid frukostbordet. Han och Erik har mycket att fundera på då tre tjejer ska bli två.

Bonde söker fru Norge del 10

16 januari 2020 · 44m 44s

I dagens avsnitt når romantiken nya höjder hos både bönder och friare. Beatrice och Erik packar picknick-korgar och tar med sig en av friarna på utflykt. Rolf får en obehaglig överraskning och får mycket att fundera på.

Bonde söker fru Norge del 11

22 januari 2020 · 44m 36s

Spänningen och nervositeten går nästan att ta på då det blivit dags för bönderna att göra sina slutgiltiga val. Det blir känslosamt när bönderna bestämmer vem som blir det lycklige och får stanna kvar på gården?

Bonde söker fru Norge del 12

23 januari 2020 · 42m 24s

Beatrice och Ingvar besöker sina utvalda friare och Fredrik glädjer sig mycket åt att visa sitt hus för Beatrice. Lite mer nervöst blir det för Ingvar som beger sig hem till Trine och möter sina blivande svärföräldrar för första gången.

Bonde söker fru Norge del 13

29 januari 2020 · 40m 57s

Det har blivit dags för Rolf och Erik att besöka sina utvalda tjejer. Erik får träffa Marias vänner och för Rolf blir det en härlig kulturupplevelse då Kristin tar med honom till Operan i Oslo. Men allt går inte enligt planerna.

Bonde söker fru Norge del 14

30 januari 2020 · 40m 37s

Erik och Maria är i Aberdeen och upptäcker att de har ett gemensamt intresse för gamla byggnader. Ingvar har bjudit med Trine till Porto medan Beatrice och Fredrik shoppar loss i Valencia. Rolf har tagit ett beslut om förhållandet med Kristin.

Bonde söker fru Norge del 15

5 februari 2020 · 44m 17s

Säsongsavslutning. Kärleksjakten för bönderna är över och Katarina Flatland bjuder in dem till Hoel gård för att prata om äventyret under inspelningen. Vi får höra hur det har gått för bönderna och om kärleken fortfarande blomstrar.