tv4play logo

Bonde söker fru Norge

Norsk realityserie där fyra dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta sin livspartner. De får brev från massor av potentiella partners, men bara några får flytta in på deras gårdar för att prova på livet som lantbrukare. Kommer kärlek uppstå?

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 13 - 15 avsnitt

Bonde söker fru Norge del 1

Programstart. Vi beger oss till Norge och träffar bönderna Arnhild, Erlend, Axel-Tobias, Audun, Martin och Sondre, som alla söker efter sin stora kärlek. Nu gäller det att slå på charmen och hoppas att de får så många brev som möjligt!

Bonde söker fru Norge del 2

Bönderna har fått massor av brev från potentiella partners och hoppas nu få chansen att träffa sina favoriter. Men blir drömmen sann för alla? Här avslöjas ett och annat innan vi följer med på fyra av böndernas kärleksäventyr.

Bonde söker fru Norge del 3

Våra fyra bönder har fjärilar i magen när de träffar tjejerna för första gången. Stämmer verkligheten med det som står i breven? Inför de snabba dejterna gäller det att vara väl förberedd, för nu blir det många intryck på kort tid.

Bonde söker fru Norge del 4

Dejterna fortsätter samtidigt som pulsen ökar. På vissa dejter är stämningen på topp medan andra bjuder på pinsamma och tysta ögonblick. Bönderna måste nu bestämma vilka av tjejerna de vill ta med på en gruppdejt. Vilka vill de lära känna mer?

Bonde söker fru Norge del 5

Dags för gruppdejt! Axel-Tobias bjuder in till en skogsupplevelse, Martin planerar en fisketur, Sondre satsar på jogging och simning och Audun vill bara prata och flörta. Nu tar äventyret fart, och pirret sprider sig i hela kroppen.

Bonde söker fru Norge del 6

Fyra lyckliga tjejer flyttar äntligen in på böndernas gårdar. Som de har längtat! Nu får de prova på livet som lantbrukare, och känslorna väcks samtidigt som de njuter av mer egen tid med sin favoritbonde. Nu kanske kärleken är i sikte.

Bonde söker fru Norge del 7

Tjejerna är glada och stämningen är god medan vi hör många skratt. Flera av dem känner sig betuttade och anar att förälskelse är på ingång. Men plötsligt dyker Katarina upp på tre av gårdarna, och ställer bönderna inför ett tufft beslut.

Bonde söker fru Norge del 8

Det är Auduns tur att bestämma vilken tjej som får åka hem. Alla verkar vara på väg att falla för honom så vem han än väljer, blir det tufft. Samtidigt är Axel-Tobias på gott humör och flörtar friskt med sina tjejer på en fiskeresa.

Bonde söker fru Norge del 9

Martin och Sondre måste skicka hem varsin tjej och det gör tjejerna nervösa. Axel-Tobias slipper däremot ta tuffa beslut och njuter av en kväll på en bar med sina tjejer. En av dem verkar dessutom vilja flörta lite extra.

Bonde söker fru Norge del 10

Hos Sondre är det god stämning samtidigt som en av tjejerna tycks kämpa med sina känslor. Martin låter romantiken flöda och dessutom ska Audun och Axel-Tobias ta var sitt beslut. Men det är inte lätt att välja vem som ska få lämna gården.

Bonde söker fru Norge del 11

Nu väntar extra svåra val och starka känslor. Bönderna måste bestämma vilken tjej de vill vara med i slutet, och det blir både tuffa och tårfyllda stunder. Samtidigt uppstår kärlek och bönderna gör sig redo för nästa steg.

Bonde söker fru Norge del 12

Det blir pirrigt när Axel-Tobias och Sondre åker hem till tjejerna för första gången. Där får de hälsa på familj och vänner, och det ställs nyfikna frågor. Vi får även följa med när bönderna följer med på middag, spelar tennis och paddlar kajak.