tv4play logo

Hannes och Susanna framför Ronny och Ragge-duett tillsammans

Susanna och killarna har anordnat en festival i kohagen tillsammans med Susannas vänner och familj. Då passar det bra med en sångduett tycker Hannes.

Hannes och Susanna framför Ronny och Ragge-duett tillsammans

Susanna och killarna har anordnat en festival i kohagen tillsammans med Susannas vänner och familj. Då passar det bra med en sångduett tycker Hannes.

Säsong 2019 - 41 avsnitt

Bonde söker fru - casting

4 april 2019 · 44m 8s

Det är dags att presentera bönderna i den fjortonde säsongen av Bonde söker fru. Tv-tittarna får chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre.

Bonde söker fru del 1

25 september 2019 · 44m 18s

Säsongsstart. Linda åker land och rike runt för att dela ut kärleksbrev till årets bönder. Förväntningarna är stora, kanske finns deras livs kärlek i brevhögen. Linda meddelar även vilka bönder som får inleda kärleksäventyret på Sundbyholms slott.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 1

25 september 2019 · 21m 59s

Programstart. Det har svärmat in med brev till våra bönder och Linda tar reda på hur bönderna gått till väga för att gallra bland brevskrivarna. Vi får dessutom reda på vad som hände med bonden Jennie som var med i castingprogrammet i våras.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 1

25 september 2019 · 22m 3s

Säsongsstart. Det stora kärleksäventyret kan äntligen börja. Tiden är inne för våra bönder att lämna sina gårdar och flytta in på Siggesta herrgård. Linda är på plats och välkomnar bönderna innan det är dags att möta brevskrivarna för första gången.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 2

2 oktober 2019 · 21m 55s

Speeddejting står på schemat och för bönderna blir det många spännande möten. Vissa nervösa, andra stela och några alldeles underbara. Frågan är hur de efter så kort tid ska kunna välja vilka brevskrivare de vill fortsätta att dejta?

Bonde söker fru del 2

2 oktober 2019 · 44m 29s

Det är med skräckblandad förtjusning som bönderna gör sig redo för speeddejting. De har endast fem minuter med varje brevskrivare, så det gäller att snabbt göra ett bra intryck. Därefter står de inför ett tufft val, tio brevskrivare ska bli till sex.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2

2 oktober 2019 · 21m 55s

Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Jimmy, som aldrig sett ett speeddejting-avsnitt av Bonde söker fru tidigare, får dessutom en premiärtitt med sig själv i huvudrollen.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 3

9 oktober 2019 · 22m 10s

Bönderna gör sig redo för sitt första val som blir svårare än förväntat. Hos brevskrivarna spirar känslorna och efter det dramatiska valet är det dags för gruppdejt. André tar med sina brevskrivare till kohagen där han utmanar dem i traktorkörning.

Bonde söker fru del 3

9 oktober 2019 · 43m 44s

Gruppdejt står på schemat men innan dess måste bönderna meddela vilka de vill fortsätta dejta. Ett val som blir extra tufft för Alexander. Oscar tar sedan med sina brevskrivare på en dejt med fart och fläkt och för Pelles tjejer väntar bugg.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 3

9 oktober 2019 · 22m 7s

Alex var en av de bönder som grämde sig mest inför det första valet och Linda tar reda på varför. Dessutom berättar brevskrivarna om denna tuffa konkurrensen som bland annat ledde till att en av Jimmys tjejer blev nerprejad i ett dike.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 4

16 oktober 2019 · 21m 58s

Gruppdejterna fortsätter. Mattias lär sina brevskrivare hur man matar lamm och det visar sig vara ett vinnande koncept. Uffe tar med sina damer på en romantisk skogsdejt och det framgår snabbt att intresset för den dansante bonden är stort.

Bonde söker fru del 4

16 oktober 2019 · 43m 54s

Vilka brevskrivare klickar bönderna bäst med? Det är det dags att ta reda på när gruppdejterna fortsätter. Hos Jimmy hårdnar konkurrensen och för Oscar har det börjat pirra i magen. Pelle bjuder på sig själv och Alexander grubblar fram och tillbaka.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 4

16 oktober 2019 · 22m 6s

Bönderna har valt ut vilka fyra brevskrivare de vill bjuda in till sina gårdar. För Oscar var dock valet långt ifrån självklart och Linda tar reda på varför. Dessutom har en av bönderna agerat matchmaker och parat ihop en brevskrivare med sin dräng.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 5

23 oktober 2019 · 22m 3s

Linda beger sig till Siggesta för att ta reda på om det börjat uppstå någon romantik på gården. Hos Uffe och Mattias bubblar känslorna, medan André har lite svårare. Singeldejter väntar och till Andrés stora förfäran står paryoga på schemat.

Bonde söker fru del 5

23 oktober 2019 · 44m 28s

Äntligen har det blivit dags för tjejerna att flytta in på gårdarna. Pelle överraskar med choklad på kuddarna, Alexander har svårt att hålla nerverna i styr och Jimmy städar. Samtidigt gör Oscar sig redo inför get-yogan som tjejerna ska få prova på.

Bonde söker fru - Jorden runt - 1 avsnitt

Vad hände sedan? - 1 avsnitt