tv4play logo

Säsong 2019 - 34 avsnitt

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 11

4 december 2019 · 22m 11s

Linda gör en djupdykning i de tårfyllda slutvalen på gårdarna. Wilma berättar om den tuffa tiden efter valet på Oscars gård samtidigt som Josefin berättar om Pelles beslut. Hon bjuder dessutom på ett stort avslöjande i studion.

Bonde söker fru del 11

4 december 2019 · 44m 10s

Kärlekssommaren lider mot sitt slut och det har blivit dags för bönderna att göra sitt sista val. Nervositeten är stor och kärleken spirar, men det är inte alla som får sina känslor besvarade. Vilka tjejer får fortsätta kärleksresan med sin bonde?

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 11

4 december 2019 · 22m 11s

Det börjar närma sig slutet på det stora kärleksäventyret. Endast två brevskrivare återstår och de har gjort sig hemmastadda på böndernas gårdar. Efter att ha träffat böndernas vänner väntar nu en sista singeldejt innan det stora slutvalet.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 10

27 november 2019 · 21m 53s

Jimmy blottar sitt hjärta och berättar vad som fått honom att bli så osäker när det kommer till tjejer. Vi får även reda på vad det var för livsavgörande händelse som Karin kände sig tvungen att berätta för Pelle på deras slutdejt.

Bonde söker fru del 10

27 november 2019 · 44m 13s

Det är mycket som står på spel när det blivit dags för de avgörande slutdejterna. Alexander letar efter de sista pusselbitarna med Madde och Pelle försöker reda ut sina känslor. Oscar hoppas på att komma Cecilia närmre och Jimmy har pirr i magen.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 10

27 november 2019 · 22m 2s

Bland tjejerna hårdnar konkurrensen och de gör vad de kan för att får bönderna på fall. Samtidigt står bönderna inför ett tufft val - tre brevskrivare ska bli till två. För de tjejer som får stanna väntar en stor överraskning.

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 9

20 november 2019 · 21m 57s

Avokadobonden Leif från Bonde söker fru – Jorden runt gästar studion för att prata om vad han söker i en framtida partner. Dessutom tar Klara plats i soffan hos Linda och berättar om det tårfyllda avslutet på Oscar gård.

Bonde söker fru del 9

20 november 2019 · 44m 13s

Pelle står inför ett tufft val - tre tjejer ska bli till två och han har känslor för alla. På Oscars gård växer tvivlen och hemma hos Alexander från tjejerna träffa hans familj. Samtidigt tar Jimmy med sina tjejer på ett av han stora intressen, jakt.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 9

20 november 2019 · 22m 11s

Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop. Kvällen bjuder på mycket närhet och frågan är om det kommer att påverka det kommande valet?

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 8

13 november 2019 · 22m 1s

Det blir riktigt känslosamt när Isabelle tar plats i studion för att berätta om sin tid i Bonde söker fru. Dessutom får vi reda på snaskiga detaljer om nattliga besök på gårdarna och så diskuterar bönderna vad som faktiskt räknas som en riktig bonde.

Bonde söker fru del 8

13 november 2019 · 44m 10s

På Pelles gård flödar romantiken och det blir en och annan puss med flera av tjejerna. Jimmy har det betydligt svårare, och hans agerande visar sig få stora konsekvenser. Bland Oscars tjejer hårdnar konkurrensen och för Alex väntar ett tufft val.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla del 8

13 november 2019 · 22m 5s

Romantiken flödar för bönderna. Uffe och Mattias har känslor för flera av sina brevskrivare och det flörtas hejvilt. Vissa tjejer känner sig bortglömda vilket skapar irritation medan andra äntligen får en efterlängtad singeldejt med sin bonde.

Bonde söker fru - Jorden runt - 1 avsnitt