tv4play logo

Leif GW om kärlek bakom galler

Vad är det som gör att grova brottslingar står högt i kurs på kärleksmarknaden. Vilka sorters brottslingar är mest populära? Vilka är det som dras till dömda brottslingar? Leif GW reder ut detta.

Leif GW om kärlek bakom galler

Vad är det som gör att grova brottslingar står högt i kurs på kärleksmarknaden. Vilka sorters brottslingar är mest populära? Vilka är det som dras till dömda brottslingar? Leif GW reder ut detta.

Säsong 4 - 6 avsnitt

Brottsjournalen del 6

13 februari 2020 · 44m 11s

Den 27 augusti 2018 kommer Stefan in till akuten med magsmärtor, huvudvärk och domningar. Tolv timmar senare är han död. Brottsjournalen undersöker varför polisens utredning dröjde, trots läkarnas misstankar om att Stefan förgiftats.

Brottsjournalen del 5

6 februari 2020 · 44m 13s

I Norrland grips tre män för att ha misshandlat en man till döds och två av dem döms senare för vållande till annans död. När Advokat Marko Tuhkanen tar sig an fallet finner han en bristfällig utredning och GW diskuterar möjligheten till resning.

Brottsjournalen del 4

30 januari 2020 · 43m 59s

Brottsjournalen tar upp det omtalade mordet på Södermalm, då en 50-årig företagare knivmördat sin sambo. Mordet skedde efter en period av psykosliknande symtom och kontakter med vården. Hade händelsen gått att förhindra om mannen fått annan vård?

Brottsjournalen del 3

23 januari 2020 · 44m 23s

GW djupdyker i den nigerianska maffiaorganisationen Black Axe, som misstänks ha koppling till ett omfattande narkotikaärende Tullverket utredde under hösten 2019. Dessutom ger Brita Zilg oss en inblick i en rättsläkares arbetsprocess.

Brottsjournalen del 2

16 januari 2020 · 44m 0s

Brottsjournalen följer den omtalade rättegången mot de tre Knutbypastorerna som står åtalade för misshandel, olaga tvång och sexuellt utnyttjande. Den f.d. pastorn Emma Gembäck ger oss även en inblick i vad som hänt i församlingen de senaste åren.

Brottsjournalen del 1

9 januari 2020 · 44m 6s

Säsongsstart. Sommaren 2019 stryper tre män en person till döds. Männen döms för vållande till annans död, vilket ger ett betydligt lindrigare straff än om de hade dömts för mord. Vi möter offrets anhöriga som berättar om den tuffa rättegången.

Live - 1 avsnitt

Säsong 3 - 12 avsnitt

Säsong 2 - 11 avsnitt

Säsong 1 - 11 avsnitt