tv4play logo

Camping Queens

Följ med på äventyr när Jonas Hallberg och Tony Irving beger sig ut på husbilssemester i vackra Sommarsverige. Längs vägen träffar de folkkära profiler som bjuder på sig själva och sina semesterpärlor. Streama Camping queens reklamfritt på C More!

Se programmet syntolkat här

Säsong 2 - 6 avsnitt

Camping queens del 1 - Camping queens - andra sommaren

27 februari 2017 · 43m 11s

Säsongsstart. Tony och Jonas beger sig till Hälsingland där de upplever Järvsö tillsammans med Lill-Babs. Men semestern äventyras när Tony råkar ut för en olycka.

Camping queens del 2 - Camping queens - andra sommaren

6 mars 2017 · 43m 22s

Tony och Jonas åker till Öland där de skämmer bort Samir och Viktor som har en ledig dag under sin sommarturné. De spanar även efter kungligheter på Solliden och lär sig spela golf som proffsen med Helen Alfredsson.

Camping queens del 3 - Camping queens - andra sommaren

13 mars 2017 · 43m 48s

Tony och Jonas lever fäbodliv i Dalarna tillsammans med Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes mamma Anita. De besöker även rockstjärnan från Hammerfall, Joacim Cans, och blir bjudna på naket till kaffet.

Camping queens del 4 - Camping queens - andra sommaren

20 mars 2017 · 44m 1s

Tony och Jonas åker till västkusten och Göteborg där de ger sig ut på havet med rockmusikern Ebbot Lundberg. Jonas är med om en olycka och de får även besök av Glenn och Anton Hysén.

Camping queens del 5 - Camping queens - andra sommaren

27 mars 2017 · 43m 47s

Tony och Jonas är i Skåne där de tillbringar dagen med tenoren Rickard Söderberg som bjuder på en sånglektion. De besöker även Österlen och är med om en riktig kändisfest när de hamnar backstage på Diggiloo.

Camping queens del 6 - Camping queens - andra sommaren

3 april 2017 · 42m 28s

Säsong 2. Säsongsavslutning. Tony och Jonas åker till Västergötland och träffar artisten LaGaylia Frazier som drömmer om ett liv som viking. De besöker även dansbandssångaren Elisa Lindström och tvingas snart kavla upp ärmarna och ta fram hammaren.

Säsong 1 - 6 avsnitt