tv4play logo

Chateau Rescue

Dick Strawbridge och Angela Adoree har lämnat sitt Storbritannien och flyttat in i ett gammalt slott i Frankrike. Där hjälper de andra britter som gjort samma resa att komma på olika sätt att få verksamheterna på slotten att gå runt.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 17 avsnitt

Chateau rescue del 17 - Chateau Rescue

Paul och Alison letar efter en mytomspunnen tunnel som sägs leda till ett annat slott. De gör sig också redo för att fira. Nicole hälsar på Angel för att få råd om hur hon ska driva sitt slott. Tim och Margreeth förbereder sig inför påskhelgen.

Tillgängligt: 30 dagar till

Chateau rescue del 16

Alison och Paul äger ett tusen år gammalt slott som de drömmer om att kunna livnära sig på. Något som är lättare sagt än gjort. Tim och Margreeth har problem med envisa bin i skorstenen vilket får Tim att satta ihop en egen biodlardräkt.

Tillgängligt: 27 dagar till

Chateau rescue del 15

Paul och Karen måste såga ner ett 36 meter högt träd, vilket är ett lika svårt som farligt arbete. Om de inte gör det hela på rätt sätt riskerar trädet nämligen att förstöra slottet. Angel hjälper ett par att snygga till en väggmålning.

Tillgängligt: 26 dagar till

Chateau rescue del 14

Billy, Gwendoline och Michael tar hjälp av Dick för att hänga upp en takkrona. De får också höra att ett vildsvin har gjort sig hemmastadd vid slottet. Karen och Paul har problem både med sina tapeter och det tänkta kontoret i vattentornet.

Tillgängligt: 25 dagar till

Chateau rescue del 13

Clive och Tanith hjälper till att ordna med ett frieri. Samtidigt gör sig Billy, Gwendoline och Michael redo för att flytta ut från gästhuset och i slottet. Det blir en kamp mot klockan, för snart kommer deras första gäster.

Tillgängligt: 24 dagar till

Chateau rescue del 12

Billy måste fixa sin skorsten, vilket inte är en lätt uppgift för någon som är höjdrädd. Arbetet måste nämligen utföras på en höjd av 20 meter. Clive och Tanith försöker förstå varför fontänen vid deras Michelin-restaurang har slutat fungera.

Tillgängligt: 23 dagar till

Chateau rescue del 11

Dick börjar bygga en torrtoalett till sina gäster vilket väcker gamla minnen till liv. Det unga paret Billy och Gwendoline vill öppna upp sitt slott till besökare och inleder det hårda och farliga arbetet med att renovera.

Tillgängligt: 20 dagar till

Chateau rescue del 10

Donna och Dick fortsätter sin skattjakt vid sjön och tar in en grävmaskin för att underlätta arbetet. Kommer de att hitta den värdefulla rustningen? Tim och Krys jobbar vidare för att bli klara med renoveringen innan gästerna kommer.

Tillgängligt: 19 dagar till

Chateau rescue del 9

Det sägs finnas mytomspunna rustningar och vapen gömda i sjön som hör till Donnas slott. Därför beger sig hon och Dick ut på skattjakt. Småbarnsföräldrarna Tim och Krys kämpar på för att göra om sin vind till en familjesvit.

Tillgängligt: 18 dagar till

Chateau rescue del 8

Angel ger tips på smarta och billiga lösningar till den stundande bröllopsfesten som Jonathan och Michael ska ha på slottet. Problemen fortsätter dock att hopa sig för paret. Mandy och Steve har också problem, vilket givetvis oroar slottsägarna.

Tillgängligt: 17 dagar till

Chateau rescue del 7

Dick och Angel ger sig på upp vinden för att leta efter skatter som de tidigare ägarna till slottet har lämnat kvar. Philip och Angelina är trötta på att hyra och ger sig därför ut på jakt efter sitt alldeles egna slott.

Tillgängligt: 16 dagar till

Chateau rescue del 6

Angel besöker Jonathan och Michael för att iscensätta ett experiment som förhoppningsvis ska hjälpa verksamheten att gå runt. Jonathan letar samtidigt efter en Jesusstaty. Philip och Angelina har bestämt sig för att stanna i Frankrike ett år till.

Tillgängligt: 13 dagar till