tv4play logo

Cleaning Up

Den hårt arbetande mamman Sam kämpar med att få familjelivet att fungera trots sitt spelberoende. När hennes ex-man en dag hotar med att ta barnen ifrån henne inser Sam att hon snabbt måste hitta en lösning - även om det innebär att gå emot lagen.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Cleaning Up del 1

11 november 2019 · 46m 5s

Seriestart. Sam har skulder upp över öronen och hennes ex-man hotar med att ta barnen. För att rädda sin familj ger Sam sig in på den lukrativa aktiemarknaden genom att sälja hemligstämplad information. Något som visar sig få oanade konsekvenser.

Cleaning Up del 2

11 november 2019 · 45m 14s

Sam's plan har börjat generera pengar men problemen väntar runt hörnet. Barnen har tröttnat på deras nya inneboende och Sam avlyssningsutrustning har hittats. För att inte fastna tar hon det till en ny nivå och involverar sin kollega Mina.

Cleaning Up del 3

11 november 2019 · 45m 19s

Sanningen är nära att komma fram när Sam och Jess ställs mot väggen av företaget de arbetar för. Samtidigt avslöjar Jess en stor hemlighet om Blake och Alice får reda på mer om sina föräldrars separation och sin mammas spelberoende.

Cleaning Up del 4

11 november 2019 · 45m 13s

Pressen ökar. Sam försöker övertyga Swanny att hon kan fylla Blakes skor genom att samla information om ett stort fastighetsavtal. Hon tar hjälp av Jess och Mina men det som ser ut att bli deras största bluff någonsin går inte helt enligt planerna.

Cleaning Up del 5

11 november 2019 · 45m 40s

En stor investering ska genomföras och Swanny anförtror Sam med uppgiften. Riskerna är dock stora och hon behöver kliva in i en helt ny roll. Dave börjar se en förändring i sitt ex men Glynn får reda på att hon fortfarande har ekonomiska problem.

Cleaning Up del 6

11 november 2019 · 45m 11s

Säsongsavslutning. Sam kan inte längre undgå konsekvenserna av sitt agerande och riskerar nu att förlora allt. Enda lösningen är att konfrontera medlemmarna i insidernätverket. Något som kan förändra hennes liv för alltid.