tv4play logo

Cleaning Up del 1, säsong 1

Säsong 1 - 6 avsnitt

Spelas nu

Cleaning Up del 1

Seriestart. Sam har skulder upp över öronen och hennes ex-man hotar med att ta barnen. För att rädda sin familj ger Sam sig in på den lukrativa aktiemarknaden genom att sälja hemligstämplad information. Något som visar sig på oanade konsekvenser.

Cleaning Up del 2

Sam´s plan har börjat betala av men problemen väntar runt hörnet. Barnen har tröttnat på deras inneboende och Sam avlyssningsutrustning har hittats. För att inte fastna tar hon det till en ny nivå och involverar även sin kollega Mina.

Cleaning Up del 3

Sanningen är nära att komma fram när Sam och Jess ställs mot väggen av företaget de jobbar på. Samtidigt avslöjar Jess en hemlighet om Blake och Alice reda på mer om sina föräldrars separation och sin mammas spelberoende.

Cleaning Up del 4

Pressen ökar. Sam försöker övertyga Swanny att hon kan fylla Blakes skor genom att samla information om ett stort fastighetsavtal. Hon tar hjälp av Jess och Mina men det som ser ut att bli deras största bluff någonsin går inte helt enligt planerna.

Cleaning Up del 5

En stor investering ska genomföras och Swanny anförtror Sam med uppgiften. Riskerna är dock stora och hon behöver kliva in i en helt ny roll. Dave börjar se en förändring i sitt ex men Glynn får reda på att hon fortfarande har ekonomiska problem.

Cleaning Up del 6

Säsongsavslutning. Sam kan inte längre undgå konsekvenserna av sitt agerande och riskerar nu att förlora allt. Enda lösningen är att konfrontera medlemmarna i insidernätverket. Något som kan förändra hennes liv för alltid.