tv4play logo

c/o Segemyhr

Under 80-talets glada dagar skaffade Fredrik Segemyhr sig en våning på Östermalm i Stockholm, där han lever tillsammans med flickvännen Cilla. För att kunna bo kvar har han två inneboenden.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 24 avsnitt

c/o Segemyhr del 1

Säsongsstart. Cilla blir befordrad till avdelningssköterska och Fredrik lovar att ta hand om hushållet. Men det är ett tufft jobb och Fredrik drabbas av utbrändhet. Anton börjar på Komvux i tron om att han ska träffa snygga och sexiga tjejer.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 2

Anton får chansen att hjälpa snyggaste tjejen i klassen med matte, problemet är bara att han själv är usel på matematik. Cilla bestämmer sig för att hjälpa Jan-Olof med hans utseende. Fredrik är grälsjuk men när han inte lyckas få igång något bråk hemma går han ut på stan för att mucka gräl.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 3

Antons klass startar ett korplag i fotboll men problemet är att det bara är Anton som vill vara med. Cilla får problem med kollegorna på jobbet som inte gillar hennes ledarstil, men i stället för att ändra på sig utser hon en favorit bland sköterskorna.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 4

Fredrik blir svartsjuk när Cilla flamsar i telefonen med sin chef. Han bestämmer sig för att ge igen men det hela slutar med att han hamnar i finkan. Den snygga tjejen i klassen verkar hata Anton vilket får honom att känna sig som om han är med i ett Shakespearedrama.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 5

Antons mamma har ännu en ny man i sitt liv. Cilla och Jan-Olof hamnar i en konflikt angående ett uttalande om filmen Sagan om ringen. Fredrik bestämmer sig för att ordna en återträff för sina gamla lumparkompisar.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 6

Fredrik är sur över att Cilla måste jobba över. Anton bestämmer sig för att satsa på skolan genom att fjäska för lärarna men går lite för långt i sitt smörande. Jan-Olof ger Cilla ett skamligt förslag.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 7

Anton kommer på ett smart sätt att träffa tjejer, genom gamla Fantomentidningar. Fredrik har blivit sockerberoende och Cilla gör allt för att hjälpa honom ur sitt missbruk.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 8

Fredrik retar sig på grannarnas högljudda sexlekar. Lillemor har skrivit en kokbok som Cilla tycker är kass men hon vågar inte stå för sin åsikt. Anton hittar en 500-kronorssedel och bestämmer sig för att använda pengarna till att träffa en tjej.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 9

Fredrik spenderar pengar som han inte har, och måste därför ta sina inneboende till hjälp. Jan-Olof umgås med sin frisör under falska förespeglingar. Anton lånar en vigselring av Jan-Olof för att dra till sig fler tjejer.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 10

Jan-Olof har blivit galen i att fotografera och har hittat sitt favoritmotiv, Anton. Cilla är svartsjuk, hon vill att Jan-Olof ska fota henne. Anton har problem med sin flickvän Hanna som vill att de ska vidga sina vyer. Fredrik har fått en ny kompis.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 11

Jan-Olof har lyckats gå ner massor i vikt och får beröm men till slut går det överstyr. Cilla har börjat stjäla ur ett förråd på jobbet. Anton bestämmer sig för att sluta fjäska för sin historielärare och börja fuska i stället.

Tillgängligt: 21 dagar till

c/o Segemyhr del 12

Till Antons stora förskräckelse får hans mamma ihop det med Jan-Olof. Lillemor har gjort ett test som bevisar att hon är väldigt intelligent och Cilla bestämmer sig för att också göra provet. Fredrik har kommit på en toppenidé hur han ska tjäna mycket pengar.

Tillgängligt: 21 dagar till

Vi tror du gillar