tv4play logo

De omisstänkta

Serien går igenom några av de mest anmärkningsvärda och svårlösta brott som utretts i modern tid. I varje episod redogörs för hur ett komplicerat fall fått sin upplösning och den skyldige visar sig vara den man minst anat.

Säsong 7 - 13 avsnitt

De omisstänkta del 1

Säsongsstart. När 80-åriga Bernita Cunningham hittas död i sitt hem i Michigan verkar det som först som en olycka. Men snart hittar utredarna tecken på att hon blev mördad och misstankarna riktas både mot hennes vänner och grannarna.

De omisstänkta del 2

Ett nödsamtal leder poliserna till en kvinna som är fastbunden i sängen och har knivhuggits. Mannen som ser ut att ha attackerat henne har blivit ihjälskjuten av hennes make. Kvinnan som är officer i flottan har tidigare påstått att hon blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp av sina kollegor.

De omisstänkta del 3

Skattejuristen Ashley Pollow blir mördad i sitt hem i Florida 2010. Han stryps och så sätter man eld på hans kropp. Här ses hur det komplicerade fallet får sin lösning.

De omisstänkta del 4

Balletdansaren Meghan Landowski är bara 16 år gammal då hon mördas i Virginia 2008 och här visas hur fallet fick sin lösning.

De omisstänkta del 5

Alice Hufnagle mördas i Pennsylvania 2002. En inkräktare bryter sig in i den 67-åriga kvinnans hus och stryper henne. Här ses hur utredarna löser fallet.

De omisstänkta del 6

Dina Kichler är bara 21 år gammal när hon blir våldtagen och strypt i sitt hem i Florida 1990. Det tar flera år innan dna-bevis leder polisen till gärningsmannen.

De omisstänkta del 7

En 28-årig fotograf mördas 2005 i sitt hem i Arlington, Texas. Utredarna misstänker att offrets generositet och välvilja kan ha lett till dådet.

De omisstänkta del 8

En kvinnlig lågstadielärare försvinner spårlöst 1993 efter bara en dag på sitt nya jobb. Det tar ett par månader för utredarna att lösa gåtan och ta reda på vad som hände med henne.

De omisstänkta del 9

Mollie Pitman är 13 år gammal när hon mördas i ett hus som tillhör några familjevänner i Orlando. Det finns inga tecken på inbrott vilket får utredarna att tro att hon måste ha känt förövaren. Det tar 17 år innan brottet blir löst och den skrämmande sanningen avslöjas.

De omisstänkta del 10

När polisen hittar en sönderbränd bil i La Jolla, Kalifornien, ligger kroppen efter David Stevens inuti. Under utredningens gång framkommer en lång lista på misstänkta och de är individer som redan är kända av polisen.

De omisstänkta del 11

Dalene Carlson är 23 år gammal när hon försvinner spårlöst bara några veckor efter att hon flyttat till Stockton i Kalifornien. Polisen letar frenetiskt efter henne när en traktorförare gör en skrämmande upptäckt på ett majsfält.

De omisstänkta del 12

En nioårig flicka försvinner spårlöst i Montana 1988 men fallet förblir olöst. Många år senare leder ett slumpmässigt möte på en busshållplats till att utredningen tas upp på nytt.

Säsong 8 - 13 avsnitt