Prova utan reklam på C More
tv4play logo

De Vet Du - Livet

Följ med ett av Sveriges mest bokade band och Sveriges mest följda musikgrupp på nätet i deras galna vardag. Allt från att följa med på spelning, jobb, fest, basket och utlandsresor.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 10 avsnitt

De Vet Du - Livet del 1

Man får följa med när De Vet Du har spelning på Åland och allt som händer kring det.

De Vet Du - Livet del 2

Man får följa med när De Vet Du går på Rockbjörnen, har möte och Tor förlorar en vadslagning.

De Vet Du - Livet del 3

De Vet Du går och kollar på en basketlandskamp mellan Sverige och Bosnien. De spelar dunkboll mot Tor och hans bröder och förlorarna måste göra något väldigt jobbigt.

De Vet Du - Livet del 4

Tor vill testa att stå på egna ben och ger sig på en dj-karriär under namnet dj-TORnadostorm. Grabbarna hänger på när Tor har en egen spelning i Göteborg.

De Vet Du - Livet del 5

Galabjudningar är en del av livet för De Vet Du och nu är det dags för Kristallengalan och killarna gör sig fina. Det blir röda mattan, middagshäng och efterrfest.

De Vet Du - Livet del 6

De Vet Du visar lite av vad de gör utanför musiken. Christopher och Johan berättar mer som sina egna label på Unversal och firar att en av deras artister, Penny Schulman, sålt guld. De visar också upp lite av försäljningen av De Vet Du-merchandise.

De Vet Du - Livet del 7

De Vet Du besöker Nyhetsmorgon där de pratar om programmet De Vet Du - Livet. Christopher och Johan medverkar i Fyllepodden och Tor är med i Pär Lernströms program Veckans 360 och testar Big jump.

De Vet Du - Livet del 8

Veckans avsnitt handlar om DJ-HUNK - vem han är, vart han bor och vad han gör om dagarna. Grabbarna testar även ishockey & får ett kärt återbesök av vännen Robin.

De Vet Du - Livet del 9

Chris och Johan har ett topphemligt möte på Universal och Tor dammar av en gammal hitlåt. Det blir även ett nytt vad, en så kallad toe of satan challenge.

De Vet Du - Livet del 10

Det blir en återblick på säsongen med bloopers, bortklippta scener och mycket mer.

Vi tror du gillar