tv4play logo

Det största äventyret

Under extrema former testas idrottsstjärnors uthållighet, styrka och överlevnadsinstinkt i en tävling där vildmarken står för den största utmaningen. Streama Det största äventyret reklamfritt på C More!

Säsong 3 - 8 avsnitt

Det största äventyret del 1

11 april 2017 · 1h 6m 6s

Säsongsstart. Utan varken mat, karta eller kompass lämnas ett svenskt lag med Peter Forsberg i spetsen och ett norskt lag med bland annat John Arne Riise på savannen i Kenya. Vilket lag tar sig först till civilisationen?

Det största äventyret del 2

18 april 2017 · 43m 54s

De kvarvarande deltagarna släpps i Mukogodo-skogen, ett kuperat område med tät skog. Nu gäller det att utan karta och kompass ta sig till civilisationen. Det är svårt att navigera och ett av lagen springer rakt in i ett farligt djurområde.

Det största äventyret del 3

25 april 2017 · 44m 3s

Lagen möts i en tävling där det vinnande laget får ett försprång på 30 minuter, men det goda humöret sätts på prov. Utan karta och kompass ska de navigera sig genom Boranas grässavann där lejon, leoparder, bufflar och elefanter strövar fritt.

Det största äventyret del 4

2 maj 2017 · 44m 50s

Magsjuka och en skada försätter ena laget i ett svagare utgångsläge. I stekhet sol och utan karta och kompass lämnas deltagarna på berget Shurdega. Med bergets förrädiska lösa stenar och buskar med vassa taggar kan vägvalet vara avgörande.

Det största äventyret del 5

9 maj 2017 · 44m 12s

Landskampen fortsätter nu i Nepal och den första etappen avgörs i området kring Bardia nationalpark. Här utmanas deltagarna av en ny typ av djungelliknande terräng bland svårpasserade flodbäddar och branta berg.

Det största äventyret del 6

16 maj 2017 · 44m 8s

Finalen närmar sig och den viktigaste fördelstävlingen hittills väntar. Lagen lämnas i floddeltat kring Karnalifloden i Nepal. Terrängen är tuff och allt från tigrar till krokodiler vandrar fritt i området.

Det största äventyret del 7

23 maj 2017 · 43m 55s

Finalen närmar sig och deltagarna fokuserar mer på sig själva. Genom en tävling vinner ett av lagen återigen en fördel i vandringen som den här gången startar i nepalesiska Bhabhar-skogen. Det lag som misslyckas gör upp i en utslagstävling.

Det största äventyret del 8

30 maj 2017 · 44m 18s

Säsongsavslutning. Deltagarna kämpar nu själva för att säkra sin plats i finalvandringen. På egna ben ska de praktisera vad de lärt sig och den som lyckas bäst koras till årets äventyrare.

Säsong 2 - 7 avsnitt

Säsong 1 - 4 avsnitt