tv4play logo

Det största äventyret

Under extrema former testas idrottsstjärnors uthållighet, styrka och överlevnadsinstinkt i en tävling där vildmarken står för den största utmaningen. Streama Det största äventyret reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 8 avsnitt

Det största äventyret del 1

Säsongsstart. Utan varken mat, karta eller kompass lämnas ett svenskt lag med Peter Forsberg i spetsen och ett norskt lag med bland annat John Arne Riise på savannen i Kenya. Vilket lag tar sig först till civilisationen?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 2

De kvarvarande deltagarna släpps i Mukogodo-skogen, ett kuperat område med tät skog. Nu gäller det att utan karta och kompass ta sig till civilisationen. Det är svårt att navigera och ett av lagen springer rakt in i ett farligt djurområde.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 3

Lagen möts i en tävling där det vinnande laget får ett försprång på 30 minuter, men det goda humöret sätts på prov. Utan karta och kompass ska de navigera sig genom Boranas grässavann där lejon, leoparder, bufflar och elefanter strövar fritt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 4

Magsjuka och en skada försätter ena laget i ett svagare utgångsläge. I stekhet sol och utan karta och kompass lämnas deltagarna på berget Shurdega. Med bergets förrädiska lösa stenar och buskar med vassa taggar kan vägvalet vara avgörande.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 5

Landskampen fortsätter nu i Nepal och den första etappen avgörs i området kring Bardia nationalpark. Här utmanas deltagarna av en ny typ av djungelliknande terräng bland svårpasserade flodbäddar och branta berg.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 6

Finalen närmar sig och den viktigaste fördelstävlingen hittills väntar. Lagen lämnas i floddeltat kring Karnalifloden i Nepal. Terrängen är tuff och allt från tigrar till krokodiler vandrar fritt i området.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 7

Finalen närmar sig och deltagarna fokuserar mer på sig själva. Genom en tävling vinner ett av lagen återigen en fördel i vandringen som den här gången startar i nepalesiska Bhabhar-skogen. Det lag som misslyckas gör upp i en utslagstävling.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det största äventyret del 8

Säsongsavslutning. Deltagarna kämpar nu själva för att säkra sin plats i finalvandringen. På egna ben ska de praktisera vad de lärt sig och den som lyckas bäst koras till årets äventyrare.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2 - 7 avsnitt

Säsong 1 - 4 avsnitt