tv4play logo

Det stora familjeäventyret

Om människor som flyttar till ett nytt land för att starta ett nytt liv.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 2 - 14 avsnitt

Det stora familjeäventyret del 14

Ett par följer sin dröm om att sköta en restaurang i en avlägsen spansk by. Två britter har problem med sitt yogaretreat i Frankrike.

Det stora familjeäventyret del 13

Ett pars dröm om ett nytt liv i Frankrike stöter på hinder. En frisör har stora planer på att expandera sin verksamhet i Costa Blanca. De nygifta semestervärdarna i Frankrike ställs inför stora utmaningar.

Det stora familjeäventyret del 12

Frisören från London som börjat om på nytt på Costa Blanca anställer sin första medarbetare. En pensionerad major och hans fru inser att det är tufft att vara semestervärdar. Ägarna till ett vattensportsföretag får problem.

Det stora familjeäventyret del 11

En frisör från London flyttar till Costa Blanca med hopp om att bli framgångsrik. Ett nygift par startar ett nytt liv i södra Frankrike som semestervärdar. En far och dotter försöker sig på att arbeta tillsammans i Spanien.

Det stora familjeäventyret del 10

Säsongen närmar sig sitt slut och frågan är hur det gått för de som försökt uppfylla sina drömmar utomlands. Dykinstruktören på Marbella funderar på att byta karriär. I Frankrike kämpar ägarna av en bed and breakfast med att få fart på verksamheten.

Det stora familjeäventyret del 9

Personalen på ett brittiskt dykcenter hittar ett vrak i medelhavet. Två engelsmän utforskar den franska vildmarken i jakt på en förhistorisk grotta. En eld hotar ett pars drömliv i Spanien.

Det stora familjeäventyret del 8

Dykinstruktören på Marbella står inför en osäker framtid. Ett ungt par söker lyckan i södra Spanien men frågan är om deras yogaföretag kommer att fungera.

Det stora familjeäventyret del 7

Dykinstruktören i Marbella stöter på problem. Två före detta poliser som ska öppna ett bed and breakfast i Spanien råkar krascha med bilen på väg dit. En familj för en kamp mot klockan för att hinna få ordning på sitt bed and breakfast.

Det stora familjeäventyret del 6

En familj hoppas på att kunna tjäna pengar på sin passion för att cykla genom att öppna ett cykelturföretag i södra Frankrike. En brittisk dykinstruktör på Marbella köper upp sin enda konkurrent. Två före detta poliser köper ett bed and breakfast.

Det stora familjeäventyret del 5

Sommaren lider mot sitt slut och man tittar till hos de olika människorna som börjat ett nytt liv i solen. Det är dags för vinmakarna i Frankrike att skörda. En sjukdom hotar framtiden för fiskeverksamheten.

Det stora familjeäventyret del 4

Några personer avslutar de sista förberedelserna inför öppnandet av sin tapasbar i Spanien. En kändis checkar in på en fransk fiskestuga. Ett par öppnar ett bed and breakfast för löpare. Vinmakarna i Frankrike börjar arbeta på sitt nya projekt.

Det stora familjeäventyret del 3

Ett ungt par utökar sin franska verksamhet. En fiskeverksamhet hoppas på att imponera på sina nya kunder.