tv4play logo

Det stora familjeäventyret

Om människor som flyttar till ett nytt land för att starta ett nytt liv.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 9 avsnitt

Det stora familjeäventyret del 19

Bara timmar efter att en familj flyttat in i sitt nya hem i Spanien hotas de av vräkning. Ägarna till en spansk bar bestämmer sig för att försöka bättra sina recensioner.

Tillgängligt: 26 dagar till

Det stora familjeäventyret del 18

Några hotellägare i Spanien får feedback från sina första gäster. En familj flyttar till spanska solkusten för att öppna sin drömbar, men de har bara 9 000 euro.

Tillgängligt: 25 dagar till

Det stora familjeäventyret del 17

I den spanska öknen checkar gäster in på ett nyöppnat hotell men en läcka i poolen ställer till problem. I Frankrike börjar en familj fundera på om de tagit sig vatten över huvudet med sina planer. Två barägare välkomnar säsongens första turister.

Tillgängligt: 25 dagar till

Det stora familjeäventyret del 16

En familj lämnar London för att prova på ett nytt liv i en fransk by. Två bästa vänner öppnar en bar i Spanien. Några britter försöker göra succé med ett stort hotellkomplex mitt i Europas enda öknen.

Tillgängligt: 24 dagar till

Det stora familjeäventyret del 15

Problem med avloppet ställde till det för ägarna av en skaldjursrestaurang och frågan är hur framtiden ser ut för dem. De nya ägarna till ett bed and breakfast i Frankrike hoppas att verksamheten ska bli lönsam efter de sista gästerna.

Tillgängligt: 23 dagar till

Det stora familjeäventyret del 14

Ägarna av en skaldjursrestaurang får problem med avloppet mitt under högsäsongen. Det är slutet på säsongen och två brittiska pubägare i Spanien undrar om deras verksamhet varit lönsam nog för att kunna fortsätta med det.

Tillgängligt: 19 dagar till

Det stora familjeäventyret del 13

Några britter byter Chelmsford mot Charente i Frankrike. Spaniens nyaste skaldjursrestaurang börjar göra sig ett namn men frågan är om de kommer att lyckas hålla sin position med all konkurrens.

Tillgängligt: 18 dagar till

Det stora familjeäventyret del 12

Efter flera veckors försening är det dags för det brittiska paret att öppna sin restaurang. Motorproblem hotar att sätta punkt för någras drömmar i Frankrike innan äventyret ens börjat. Några nya barägare locka turister med levande musik.

Tillgängligt: 17 dagar till

Det stora familjeäventyret del 11

Ett par drabbas av förseningar av matleveranser när de precis ska öppna sin restaurang i Spanien och frågan är om de hinner öppna innan deras besparingar är slut. Ett par från London flyr storstaden för att öppna ett bed and breakfast i Frankrike.

Tillgängligt: 16 dagar till

Vi tror du gillar