tv4play logo

Det stora familjeäventyret del 13, säsong 2

Säsong 2 - 14 avsnitt

Det stora familjeäventyret del 25

Säsongsavslutning. Ett nygift par har startat en bar i Spanien och frågan är hur det gått för dem. Ett par från Surrey överväger att ge sig in i bed and breakfast-branschen.

Det stora familjeäventyret del 24

För några franska restaurangägare ser det ut som om de kommer få servera gästerna middag i mörkret på grund av strömavbrott. Ett nygift par söker efter ett hem i Spanien.

Det stora familjeäventyret del 23

Två franska semestervärdar har en lång att göra lista framför sig. Frågan är om de någonsin kommer bli klara att ta emot gäster. På ett bed and breakfast ställer ett strömavbrott till det.

Det stora familjeäventyret del 22

Ett par från Skottland välkomnar sina första gäster till sin lyxiga spanska villa. Två bed and breakfast-ägare pressas till bristningsgränsen. Ett par planerar att starta en verksamhet i Kenya.

Det stora familjeäventyret del 21

Ett par från Skottland flyttar till miljonärernas lekplats. Två traktörer ger sig in i bröllopsbranschen. Ett par som söker efter adrenalinkickar ger sig på att driva ett bed and breakfast.

Det stora familjeäventyret del 20

Ägarna till ett franskt bed and breakfast testar catering. Två ägare till ett glassföretag kämpar med att hålla sin dröm vid liv. Efter månader av renovering är det dags för två engelska artister att öppna sitt bed and breakfast.

Det stora familjeäventyret del 19

Två personer vars passion är glass flyttar till Frankrike för att prova lyckan. Två engelsmän bestämmer sig för att sälja sitt eget hem då bygget av deras bed and breakfast slukar pengar.

Det stora familjeäventyret del 18

Två brittiska bed and breakfast-ägare kämpar med sina problem. Ett brittiskt charterbåtsföretag i Spanien får en stor bokning. Några engelsmän som håller på att renovera sitt nya hem hamnar i fara när en trappa kollapsar.

Det stora familjeäventyret del 17

Två oerfarna hotellägare i Frankrike förbereder sig inför sina första stora bokning. En restaurangägare i Spanien jobbar med sin meny. Ett charterbåtföretag blir strandsatt när motorn ger upp.

Det stora familjeäventyret del 16

En brittisk charterbåt lättar ankar i Spanien. Efter att ha dejtat i flera år bestämmer sig två britter att flytta ihop i Frankrike. En skotte försöker följa sin fars fotspår genom att öppna en restaurang på Costa del Sol.

Det stora familjeäventyret del 15

I Frankrike är pressen stor på paret som vill starta ett yogaretreat. Det hettar till på den spanska restaurangen. På Frankrikes senaste bed och breakfast hälsas ett gäng racerbilschaufförer välkomna.

Det stora familjeäventyret del 14

Ett par följer sin dröm om att sköta en restaurang i en avlägsen spansk by. Två britter har problem med sitt yogaretreat i Frankrike.