tv4play logo

Det stora tårtslaget

Gör dig redo att tappa hakan när åtta passionerade tårtdesigners skapar tårtor bortom vår vildaste fantasi. Här krävs både kreativitet och teknisk precision, vem står kvar som segrare? Streama Det stora tårtslaget reklamfritt på C More!

Se programmet teckenspråkstolkat här

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 8 avsnitt

Det stora tårtslaget del 1

Säsongsstart. Temat är bröllopstårtor och de åtta deltagarna skapar lyxiga tårtor med blomsterprakt. Frågan är vem som blir först att lämna tävlingen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 2

Temat är jorden runt och deltagarna formger en tårta med inspiration från ett land. Det blir bland annat Japan, Marocko och Norge i tårtformat.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 3

Deltagarna får i uppdrag att göra en tårta till en man. Men för att göra det lite svårare får de arbeta i par och måste komma överens om både formgivning och smaksättning.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 4

Temat är mat och deltagarna gör tårtor som ser ut som en maträtt eller grönsak. Det blir bland annat färggranna pumpor, en lyxig frukostbricka och en skimrande forell.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 5

Deltagarna får riktiga kunder, några barn som ritat sina drömtårtor. Nu gäller det att förvandla teckningarna till fantasifulla tårtor med barnsliga smaker.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 6

Temat är saga/fantasy och deltagarna skapar makalösa tårtor inspirerade av bland annat Alice i Underlandet, Harry Potter och Skönheten och odjuret.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 7

Det är semifinal och deltagarna ska inspireras av en byggnad under sina tårtbak. Det blir en svår utmaning som bjuder på tolkningar av bland annat sfinxen, den förbjudna staden i Peking och operahuset i Sydney.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Det stora tårtslaget del 8

Säsongsavslutning. Temat är finaltårta med extra allt och deltagarna använder sig av specialeffekter för att imponera på domarna.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 2 - 9 avsnitt

Säsong 1 - 7 avsnitt

Vi tror du gillar