tv4play logo

Dirigenten

Svenskt spänningsdrama i åtta delar, regisserat av Oscarsnominerade Mikael Håfström. Den unge finansmannen Tom Blixen (Adam Pålsson) arbetar för ett riskkapitalbolag i 90-talets Moskva när han plötsligt dras in i en spiral av hämnd, svek och död.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Dirigenten del 1

19 december 2019 · 44m 10s

Seriestart. Året är 1999 och den svenske finansmannen Tom Blixen jobbar för en investmentbank i Moskva. Han är ung och ambitiös, men hans position är hotad. När vännen Fredrik ber om hjälp ser Tom en chans för dem båda att ta sin revansch.

Dirigenten del 2

19 december 2019 · 44m 14s

Trots den senaste händelseutvecklingen är Tom fast besluten att slutföra Neftnik-affären. Han beger sig mot nästa mål, men mördarna ligger steget före. Samtidigt hemsöks Fredrik av sitt dunkla förflutna, och vägen framåt ser än mörkare ut.

Dirigenten del 3

19 december 2019 · 43m 54s

Tom blir gripen och förhörd av åklagare Skurov samtidigt som Fredrik desperat försöker sätta stopp för affären. Tom börjar tappa kontroll över situationen och beger sig till den opålitliga oljejätten RusOil på hemligt uppdrag.

Dirigenten del 4

19 december 2019 · 43m 57s

Skurovs utredning kör fast efter nya direktiv från högre ort och han inser att härvan sträcker sig längre in i maktens korridorer än han kunnat ana. Fredrik vet att han och Olga måste fly, men planen slås i spillror av en våldsam attack.

Dirigenten del 5

19 december 2019 · 44m 2s

Tom åker till Sverige i sin jakt på sanningen men där gör sig hans förflutna påmint, någon är ute efter honom och skyr inga medel. Skurov är hårt ansatt och blir beordrad att gripa Tom till varje pris. Olga förstår att hon inte är säker någonstans.

Dirigenten del 6

19 december 2019 · 43m 56s

Tom jagas av fiender från alla läger. Rebecka har fått veta hans mörkaste hemlighet och försöker sig på ett dubbelspel, men i Moskva finns det inga enkla vägar. Skurov närmar sitt mål, men Olgas tålamod är slut och hon tar saken i egna händer.

Dirigenten del 7

19 december 2019 · 43m 54s

Olga riskerar sitt liv i jakten på hämnd. Skurov överlistar sina utpressare och upptäcker att sanningen är mer skrämmande än han föreställt sig. Rebecka utsätts för ett överfall och upptäcker att hon själv är misstänkt. Tom spelar ut sitt sista kort.

Dirigenten del 8

19 december 2019 · 43m 1s

Säsongsavslutning. Skurov förstår vem som ligger bakom morden, samtidigt som han inser att Tom är i fara. Allt står på spel när Tom, Skurov och Rebecka gör upp en sista plan för att sätta stopp för mördaren.