tv4play logo

Djurens flygplats

Brittisk realityserie där vi får dölja med bakom kulisserna på Animal Reception Centre på flygplatsen Heathrow i London.

Säsong 2 - 14 avsnitt

Djurens flygplats del 1

13 mars 2017 · 24m 5s

Ett sällsynt spökdjur har hälsoproblem och centret får ta emot 35 alpackor som alla anländer samtidigt. Ross har händerna fulla med en lynnig katt och en tysk spets som heter Rocket kommer till landet för att börja ett nytt liv.

Djurens flygplats del 2

20 mars 2017 · 24m 5s

En av djurinspektörerna kallas ut då ett rådjur löper amok på flygplatsen. En hund som anländer har mått illa under flygresan. En annan hund är för stor för sin reselåda även om han själv är rätt liten och frågan är om han kommer att hinna med flyget.

Djurens flygplats del 3

20 mars 2017 · 24m 5s

En av de nyanställda på djurcentret tar sig an några katter efter en resa som inte har gått väl samt en miniatyråsna som är för stor för gaffeltrucken. Över hundra landsköldpaddor som är på väg från Moçambique till Miami ska undersökas.

Djurens flygplats del 4

27 mars 2017 · 24m 6s

Ross tar sig an en bulldog som attackerar allt och alla och Sian tar emot några får som anländer från Nya Zeeland. Sedan går Sian vilse då hon ska föra en hund till ett flygplan som är redo för avfärd. Chris måste packa om några påfåglar som kommit till centret i dålig kondition.

Djurens flygplats del 5

27 mars 2017 · 24m 5s

Stuart handskas med några farliga örnar, något som visar sig vara en utmaning. Lisa assisterar en häst och Lloyd måste ta sig an flera försenade leveranser. En söt hundvalp på väg till Florida lyckas charma alla på centret.

Djurens flygplats del 6

3 april 2017 · 24m 4s

Några kringströvande mårdhundar förs till centret från nationalparken Brecon Beacons. Lloyd har fullt upp med en hund som har diabetes. Ross tar hand om en sköldpadda som är på väg till sitt nya hem.

Djurens flygplats del 7

3 april 2017 · 24m 5s

Cheferna på centret är väldigt hemlighetsfulla då de förbereder för en stor djurtransport. Grace går vilse i de oändliga korridorerna på flygplatsen tillsammans med en assistanshund. Tristan och Michelle får sig en överraskning när några fågelspindlar anländer.

Djurens flygplats del 8

10 april 2017 · 24m 7s

En ödla har slitit sig loss ombord på ett flygplan. Stuart har fullt upp med flera djur som biter och slingrar sig när veterinären ska göra en hälsokontroll. Mel tar emot några hundar som ska ta del i hundutställningen Crufts. Tara och Tristan tar sig an en leverans med geckor som det osar om.

Djurens flygplats del 9

10 april 2017 · 24m 7s

Stuart tar hand om några färgrika och livliga kungsgamar och Ross har fullt upp med att hålla styr på några aggressiva sydamerikanska mårddjur av arten Tayra. Chris tar hand om keldjur som inte packats väl inför sin resa. En pojke har arbetslivsorientering på centret och möter vilda djur.

Djurens flygplats del 10

17 april 2017 · 24m 7s

Centret tar emot en leverans med varaner som inte får lov att fortsätta sin resa. En rädd hund anländer och inte ens Anna lyckas lugna den. Dessutom måste de anställda ta itu med en nästan två meter lång pytonorm.

Djurens flygplats del 11

17 april 2017 · 24m 7s

Anna och djurtransportspecialisten Matthew Ford ska föra några sällsynta fåglar till Tyskland. När de återvänder har de några springnäbbmöss och en halv vargflock med sig. Stuart tar hand om några speciella papegojor med en färgmutation och en före detta tryffelhund anländer från Bulgarien.

Djurens flygplats del 12

24 april 2017 · 24m 7s

Mel har dåliga nyheter för en hundägare som ska hämta sitt älskade husdjur. Anna och Tristan ska kolla en last som innehåller salamandrar från Florida. En leverans med alpackor har anlänt från USA men frågan är om de någonsin kommer att kunna lämna flygplatsen.

Säsong 1 - 13 avsnitt