tv4play logo

Drömmen om slottet del 1, säsong 2

Säsong 2 - 8 avsnitt

Spelas nu

Drömmen om slottet del 1

29 oktober 2019 · 44m 13s

Säsongsstart. Efter en lång vinter ser familjen vårens ljus. En slottsjournalist kommer på besök för att ge tips och råd. Marmor till badrum ska beställas och mitt i allt fyller Nils sju år och ett barnkalas på slottet ska förberedas.

Drömmen om slottet del 2

5 november 2019 · 44m 1s

Agnes och Stefan får ett brev från kommunen som vänder upp och ner på deras renoveringsplaner. För att dryga ut kassan lägger de ut slottet för uthyrning – och får napp. Men var ska gästerna sova? Nu måste sovrummen inredas och toaletter ordnas.

Drömmen om slottet del 3

12 november 2019 · 44m 2s

Renoveringen fortsätter och stressen tär. Agnes vill få klart badrum och toalett med temat Moulin Rouge då hon bokat in en SPA-kväll med sina tjejkompisar. Stefan tar ledigt från renoveringen och åker in till storstan för en grabbkväll.

Drömmen om slottet del 4

19 november 2019 · 44m 0s

Det är bara några dagar kvar tills de första gästerna kommer. Agnes och Stefan bestämmer sig för att allt krut ska läggas på entrén med nya rabatter och nytt balkongräcke. Men tiden är knapp och stressen påtaglig.

Drömmen om slottet del 5

26 november 2019 · 43m 53s

Paret andas ut efter de lyckosamma uthyrningarna. Men de får snart en ny utmaning att bita i när stranden ska förvandlas till Miami Beach. Men när förberedelserna börjar upptäcker de att slottets förra ägare använt sjön som soptipp.

Drömmen om slottet del 6

3 december 2019 · 44m 11s

Nästa projekt som står på agendan är en vacker slottspark. Men när Agnes vaknar upp sjuk och orkeslös måste Stefan ensam få klart slottsparken innan de inbokade flygfotona ska tas. Kommer Stefan hinna få ordning på slottsparken i tid?

Drömmen om slottet del 7

10 december 2019 · 44m 13s

Åsikterna går isär för vad det blivande ”aktivitetsrummet” ska bli. Paret funderar även på hur de ska försörja familjen och slottsrenoveringen. Agnes håller i en målarkurs och Stefan åker iväg för att titta på ett bryggeri som är till salu.

Drömmen om slottet del 8

17 december 2019 · 44m 13s

Säsongsavslutning. Snart är det dags för familjen att hålla hov på slottet och visa vännerna hur långt de kommit med årets renoveringar. De har storslagna planer med operasångerska, violinist och cirkusuppträdande som ska göra sin entré genom taket.

Säsong 1 - 8 avsnitt