Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Efter Fem

00191435
dagartimmarminutersekunder
Imorgon 15:00

Efter fem

Dagsfärskt aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och vi får möta intressanta gäster.

Rättigheter: Kan ses utomlands

Säsong 2019 - 11 avsnitt

Efter fem del 98

Det är dags för den sista partiledardebatten i Efter fem-studion och Jimmie Åkesson (SD), Ebba Busch Thor (KD) och Jan Björklund (L) är på plats. Ämnen som diskuteras är flyktingfördelning, förbud mot engångsplast, flygskatt och EU:s inflytande.

Efter fem del 97

Det är återigen dags för partiledardebatt inför EU-valet i Efter fem-studion. På plats har vi Stefan Löfven (S), Annie Lööf (C) och Jonas Sjöstedt (V) som bland annat ska diskutera socialt ansvar, migration och brexit.

Efter fem del 96

EU-valet närmar sig och det är dags för partiledarna att ta plats i Efter fem-studion. I den första partiledardebatten möts Moderaterna, Miljöpartiet och Feministiskt initiativ för att diskutera klimat- och migrationsfrågor.

Efter fem del 95

Anna Ekström (S) och Jan Björklund (L) möter Lärarmarschens initiativtagare Alexander Skytte live i studion. Misstroendeförklaring riktas mot Annika Strandhäll och avgångskraven blir allt fler. Dessutom diskuteras John Lundviks chanser i Eurovision.

Efter fem del 94

Rekordmånga blir ormbitna – Efter fem listar hur du bäst skyddar dig från huggormarna. Zlatans liv blir till film och fotbollsstjärnan Nilla Fischer gästar studion. Vi tar även tempen på John Lundvik inför kvällens semifinal i Eurovision.

Efter fem del 93

På agendan står det franska bensinupproret som nu nått Sverige. Dessutom diskuteras delstaten Alabama som har röstat ja till abortförbud. Studion gästas även av Björn Ranelid som bland annat berättar om hur han viger bröllopspar i Slussen.

Efter fem del 92

Det råder brist på spermiedonatorer i landet. Tre tidigare Knutbypastorer åtalas för misshandel och sexuellt utnyttjande. Efter fem sänder live från Filmfestivalen i Cannes. Dessutom gästar skådespelaren Peter Settman studion.

Efter fem del 91

Prins Carl Philip fyller 40 år och det firas i studion. Karlskrona vill ta bort dygnspass för vårdare och opinionsbildare får allt mer hot. Dessutom gästar sångaren Peter Jöback studion för att prata om framtiden.

Efter fem del 90

Eurovision närmar sig – så stora är Sveriges chanser. Sångaren Joacim Cans gästar studion för att prata om karriären och vi får tips på vad man ska tänka på när man köper bostadsrätt. Dessutom berättar Greenpeace varför de klottrade vid riksdagen.

Efter fem del 89

Problematiken kring att barn rånar barn växer. Komikern Mikael Tornving gästar Anna i studion för att prata om sin nya utmaning. Dessutom får vi får ta del av en debatt mellan Centerpartiet och Kristdemokraterna live i studion.

Efter fem del 88

Vi får ta del av de första bilderna på Prins Harry och Meghans nyfödde son. Hästen Akilles gästar studion efter att ha blivit nominerad till årets vårddjur. Dessutom hyllas Sveriges äldsta influencer, Dagny som idag fyller 107 år.

Live - 1 avsnitt

Vi tror du gillar