Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Casper Janebrink om pappa: "Kunde vara borta sju dagar i veckan"

Säsong 2019 - 11 avsnitt

Efter fem del 74

Påsken närmar sig och Efter fem diskuterar påsktraditioner och vad som är viktig att tänka på om man ger sig ut på vägarna under helgen. Dessutom lyfts kvinnorna som skriver rymdhistoria och musikaktuella Morgan Alling gästar studion.

Efter fem del 73

Premiärminister Édouard Philippe utlyser en internationell tävling för att återskapa Notre-Dames fallna spira. Greta Thunberg möter Påven. Viktor Frisk pratar om psykisk ohälsa bland män som blir allt vanligare och Anders Bagge är på plats i studion.

Efter fem del 72

Notre-Dame i lågor – historiker på plats i studion för kommentera den förödande händelsen. Ny forskning visar att skägg innehåller fler bakterier än hundpäls. Dessutom gästar den folkkära artisten Timo Räisänen.

Efter fem del 71

Olof Lundh är på plats i studion för att prata om Hillsborough-katastrofen som ägde som för 30 år sedan. Dessutom diskuterar Efter fem Greta Thunbergs kommande möte med påven Franciskus, Game of Thrones-premiären och att sockerkickar är en myt.

Efter fem del 70

Åtal väcks mot tre poliser efter dödsskjutningen av Eric Torell. Efter fem laddar upp inför den sista säsongen av Game of Thrones som sänds på C More och artisten Nano är på plats i studion för att prata om flytten, kriminaliteten och musiken.

Efter fem del 69

Senaste nytt om gripandet av Julian Assange i London. Hon hjälper människor att dö – Anna Brolin möter en dödsdoula. Nyamko Sabuni (L) berättar om varför hon vill leda Liberalerna. Dessutom är rocksångaren Mikael Rickfors på plats i studion.

Efter fem del 68

Tre deltagare inför den kommande säsongen av Så mycket bättre avslöjas. Politiska kommentatorn Helena Gissen diskuterar vem som är vårbudgetens vinnare och förlorare. Dessutom gästar entreprenören och numera realitystjärnan Laila Bagge studion.

Efter fem del 67

Komikern Claes Malmberg gästar Tilde. Efter fem på plats i Oskarshamn för att följa firandet av SHL-avancemanget. Dessutom diskuterar panelen det faktum att allt fler bönder ställer in sina kosläpp för allmänheten efter hot från aktivister.

Efter fem del 66

Dramatens vd Eirik Stubø avgår efter att ha riktats stark kritik de senaste veckorna. Matilda Schroeder är med på svenska marinens militärövning och regissören Richard Hobert gästar studion. Dessutom uppmärksammar Efter fem romernas nationaldag.

Efter fem del 65

Tjugofem år har gått sedan Kurt Cobain begick självmord. Lars Idermark lämnar sin roll som styrelseordförande i Swedbank. Dessutom diskuterar Efter fem Moderaternas nya logga och pratar med sångaren Felix Sandman som är på plats i studion.

Efter fem del 64

Pollenexplosion på ingång – 2019 ser ut att bli en av de värsta pollensäsongerna hittills. Dessutom diskuteras spelberoende och det växande kokainmissbruket i Sverige. Utrikesminister Margot Wallström (S) är även på plats i studion.

Live - 1 avsnitt