tv4play logo

Elementary

Amerikansk kriminalserie där den klassiska Sherlock Holmes-mytologin nytt liv, vi förflyttats till USA och följer äventyren i nutid. Sherlock Holmes och Joan Watson kastar sig in i New Yorks svåraste fall och mörka, okända världar.

Kommande avsnitt

Torsdag 27 feb

Elementary del 12 - Reichenbach Falls

Säsong 7 - 9 avsnitt av 13

Elementary del 11 - Unfriended

26 februari 2020 · 40m 57s

Holmes pappa Morland spelar en viktig roll när duon behöver hans hjälp för att få stopp på tech-miljardären Odin Reichenbachs. För att lyckas med uppdraget rekryterar Morland hjälp från sitt enorma kriminella nätverk och spänningarna trappas upp.

Elementary del 10 - The Latest Model

25 februari 2020 · 41m 16s

Holmes och Watson får en chockerande fråga från deras fiende Odin Reichenbach. Tech-miljardären vill samarbeta och ber dem att testa hans nya brottsförebyggande system. Duon måste arbeta snabbt innan Reichenbach tar lagen i egna händer.

Elementary del 9 - On The Sent

20 februari 2020 · 39m 21s

När en skulptör i New York blir brutalt mördad misstänker Holmes och Watson att en seriemördare som länge varit spårlöst försvunnen nu återuppstått. Samtidigt anar Watson att Holmes döljer något för henne som rör Odin Reichenbach.

Elementary del 8 - Miss Understood

19 februari 2020 · 39m 48s

Cassie Lenue, en ung och mycket smart brottsling som Holmes och Watson hjälpte att sätta bakom lås och bom, hör av sig och behöver deras hjälp för att lösa ett mord. Men duon misstänker snart att Lenue har en dold agenda.

Elementary del 7 - From Russia with Drugs

18 februari 2020 · 39m 26s

Holmes och Watson utreder mordet på en kriminell man som livnärde sig på att stjäla från andra kriminella. Gregson är tillbaka som ledare över distriktet och misstänker att hans tidigare ersättare med flit lyckats få den bästa kommissarien att avgå.

Elementary del 6 - Command: Delete

13 februari 2020 · 41m 15s

Holmes och Watson får ytterligare ett erbjudande från Odin Reichenbach om att hjälpa honom med ett program som kan förutse framtida brott. Samtidigt assisterar duon Bell när han försöker hindra en NYPD-kollega att sätta en skjutning till verket.

Elementary del 5 - Into The Woods

12 februari 2020 · 38m 31s

Tech-miljardären Odin Reichenbach anlitar Holmes och Watson för att undersöka ett hot som riktats mot honom. Reichenbach misstänker att personen bakom hotet hör hemma i hans egen organisation. Samtidigt utreder Holmes och Watson tre mystiska mord.

Elementary del 4 - Red Light, Green Light

11 februari 2020 · 41m 17s

En trafikexplosion leder Holmes och Watson i olika riktningar, då de försöker komma fram till om explosionen var en del av ett gängkrig eller om det handlar om en terrorattack. Duon får även upp nya spår i jakten på deras väns angripare .

Elementary del 3 - The Price of Admission

6 februari 2020 · 40m 44s

Holmes vidtar extrema åtgärder för att få återvända till USA. Watson hjälper polisen i New York med ett fall där en person hittats mördad i en lagerlokal. Det visar sig att lokalen förvarar föremål som rika personer vill gömma för tullen.