tv4play logo

Elitstyrkans hemligheter Danmark

Dansk realityserie där 30 vanliga danskar ska se om de har vad som krävs för att klara de danska elitsoldaternas svåra och tuffa rekryteringsprocess. Under åtta hårda dagar pressas rekryterna till deras fysiska och psykiska bristningsgräns.

Säsong 2 - 6 avsnitt

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 6

26 december 2019 · 57m 22s

Det har blivit dags för slutprov och under ledning av instruktörerna kommer aspiranterna att utsättas för stenhårda förhör där det gäller för aspiranterna att behålla sitt lugn under en oerhört psykiskt påfrestande situation.

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 5

19 december 2019 · 57m 5s

De sex kvarvarande aspiranterna skickas ut på ett uppdrag där de med hjälp av sina nya kunskaper ska inhämta viktig information. Men de senaste dagarnas övningar börjar ta ut sin rätt på aspiranterna och några av dem har svårt att hålla tempot uppe.

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 4

12 december 2019 · 57m 10s

De 10 kvarvarande aspiranterna ska genomföra övningar i tillit. Dessutom testas de i en klassisk disciplin där de med endast karta och kompass ska navigera genom svår terräng. En övning som visar sig vara tuff för flera av aspiranterna.

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 3

5 december 2019 · 58m 18s

Aspiranternas pannben testas till det yttersta när de får genomgå stentuffa övningar med köld och väta som huvudtema. Klapprande tänder, stela fingrar och genomblöta kläder kommer att bli en rejäl utmaning för de kvarvarande aspiranterna.

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 2

28 november 2019 · 56m 33s

Aspiranterna testas i sin förmåga att hantera rädsla och faror och tidigt på morgonen väcks de av skällande hundar och skrikande instruktörer. Vidare måste visa sin kämpaglöd i en boxningsring och utstå en tuff uthållighetsövning.

Elitstyrkans hemligheter Danmark del 1

21 november 2019 · 57m 51s

Säsongsstart. De 30 aspiranterna utmanas direkt i hårda fysiska tester. Instruktörerna är tydliga med att för att klara testerna så är det lika viktigt med god viljestyrka som stark fysik och det dröjer inte länge innan den första aspiranten ger upp.