tv4play logo

En natt på slottet del 7, säsong 4

Säsong 4 - 8 avsnitt

En natt på slottet del 1

25 oktober 2017 · 44m 1s

Säsongsstart. De första gästerna är artisten Samir Badran, dansaren Sigrid Bernson, chefredaktören Pamela Andersson och gladiatorn Roddy Benjaminson. Samir hoppas få kontakt med en avliden släkting och Pamela är med om något känslosamt.

En natt på slottet del 2

1 november 2017 · 44m 3s

Farao Groth, Tina Thörner, Saga Becker och Tomas Gustavsson gästar slottet. Farao har alltid känt en stark koppling till Santa Lucia och det visar sig att han har ett helt annat ljus runt sig. Saga lämnar slottet som en helt ny person.

En natt på slottet del 3

8 november 2017 · 44m 12s

Thomas Sekelius upplever en ny sida av själv på slottet. Mikael Sandström har svårt att tro på det övernaturliga. Kishti Tomita får fler bevis på att det övernaturliga existerar. Alice Svensson hoppas på att få kontakt med sin döda mormor.

En natt på slottet del 4

15 november 2017 · 44m 12s

Malin Gramer blir varse om förmågor hon inte visste att hon hade och Kennet Andersson ställs inför oväntad information. Cecilia Benjaminson vill få bevis på att andar finns och Pontus Gårdinger är med om ett starkt möte med Anne-Kristine.

En natt på slottet del 5

22 november 2017 · 43m 54s

Ellen Bergström hoppas möta sin morfar under sin natt på slottet och Kristoffer Hellström försöker hålla ett öppet sinne. Maria Lundqvist träffar en gammal kollega och Anne-Kristine påminner Klas Eriksson om en jobbig period i hans barndom.

En natt på slottet del 6

29 november 2017 · 44m 1s

Programledaren och journalisten Annika Jankell, pr-konsulten Daniel Redgert, artisten Joacim Cans och entreprenören och poddaren Anitha Schulman tillbringar en natt på slottet.

Spelas nu

En natt på slottet del 7

6 december 2017 · 44m 6s

Pia Johansson ser fram emot natten på slottet och Armand Kranjc vill veta hur hans bortgångne kusin mår. Alexandra Nilsson är med om ett omvälvande dygn och frågan är vem det är som hela tiden säger förlåt till Lars Frölander.

En natt på slottet del 8

13 december 2017 · 44m 13s

Säsongsavslutning. Saga Scott får uppleva något som hon helst hade sluppit och Adrian Kolgjini är med om en omvälvande upplevelse. Susanne Karlsson hoppas att andarna kan ge hennes make Leif-Ivan lite hälsoråd.

Säsong 3 - 8 avsnitt

Säsong 2 - 8 avsnitt

Säsong 1 - 8 avsnitt