tv4play logo

En plats i solen

I jakten på ett nytt hem får britter hjälp av erfarna mäklare att hitta guldklimparna som förhoppningsvis uppfyller både deras önskemål och deras budget. Frågan är dock om de ska stanna i England eller förflytta sig till soligare breddgrader?

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Sommarsol säsong 4 - 8 avsnitt

En plats i solen: Sommarsol del 8

Wendys dröm om att bo i Spanien blev till verklighet när hon fick ett jobb i Beindorm. Men att hitta det ultimata boendet visade sig vara lättare sagt än gjort. Mäklaren Danni och bästa vännen Diana är på plats för att hjälpa henne hitta rätt.

Tillgängligt: 29 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 7

Pensionärerna Alan och Marilyn har bestämt sig för att påbörja ett nytt kapitel i livet - det genom en flytt till Spanien. Huset i England är sålt och paret bor nu i en bil tills de hittar deras drömhus. Mäklaren Danni visar dem flera bra alternativ.

Tillgängligt: 29 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 6

För det irländska paret Lesley och Phil är det dags för ett nytt kapitel i deras liv. De planerar nämligen att flytta till den spanska östkusten, La Marina Alta. Scarlette visar paret 5 olika fastigheter och flera visar sig falla dem i smaken.

Tillgängligt: 28 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 5

Justine och Ashelys kärlek till paradisön Ibiza är oändlig. Paret har spenderat otaliga festkvällar där och det är även platsen de förlovade sig på. Nu är deras nattklubbsdagar är över vill de hitta det perfekta semesterhuset på ön.

Tillgängligt: 28 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 4

Så länge Susan kan minnas har drömmen om ett semesterhus i Spanien funnits där. Åren har gått men efter en semester på Mallorca väljer hon att äntligen slå slag i saken. Till sin hjälp har hon mäklaren Scarlett och bästa vännen Tina.

Tillgängligt: 27 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 3

Kärleken till den spanska paradisön Ibiza är stor för brudparet Neil och Zoe. Förutom att gifta sig på ön har paret bestämt att ett semesterhus på samma plats är den perfekta bröllopsgåvan till varandra. Mäklaren Ben guidar dem i bostadsdjungeln.

Tillgängligt: 27 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 2

Enda sedan Leah var ett barn har hon spenderat sina somrar i Spanien tillsammans med sin mamma Laura. Drömmen om att köpa ett eget hus har länge funnits men pengarna har inte räckt till. Men allt förändras när Laura plötsligt får ärva en stor summa.

Tillgängligt: 24 dagar till

En plats i solen: Sommarsol del 1

Säsongsstart. Julie och Simon lever hektiska liv som advokater i den pulserande storstaden London. Men drömmen om ett fritidshus är stor och när en möjlighet öppnar sig är de snabba att på agera. Laura Hamilton hjälper paret att fatta rätt beslut.

Tillgängligt: 24 dagar till

Borta eller hemma bäst? säsong 8 - 10 avsnitt

Borta eller hemma bäst? säsong 7 - 19 avsnitt

Borta eller hemma bäst? säsong 6 - 3 avsnitt