Prova utan reklam på C More
tv4play logo

En plats i solen

Här får britter som söker efter ett semesterhem i solen hjälp att hitta sitt semesterparadis. Streama En plats i solen reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Borta eller hemma bäst? säsong 7 - 9 avsnitt

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 9

Bästa vännerna Mary-Rose och Jane är på jakt efter ett nytt äventyr. Antingen vill de flytta till en annan del av Skottland eller till Spanien. Mary-Rose längtar efter bättre väder medan Jane inte vill flytta ifrån familjen. Vad kommer de att välja?

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 8

Hälsogurun och träningsfanatiker Mike och hans partner Andree letar efter en plats som de kan åka iväg till när vardagen blir för stressig. Mike drömmer om semesterparadiset Costa Tropical medan Andree vill ha ett större hus i England.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 7

Matthew och Myra har arbetat hela sina liv och letar nu efter det ultimata semesterboendet i samband med pensionen. De söker en plats där de kan spela golf och umgås med nära och kära. Valet står mellan Cheltenham och Costa del Sol i Spanien.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 6

Lisa och Stuart bor tillsammans med sina barn i Yorkshire och letar nu efter det ultimata semesterboendet. Lisa är trött på solen och vill inte till en varm plats medans Stuart och barnen drömmer om ett hus på stranden i Costa Granadina i Spanien.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 5

Det unga, hårt arbetande paret Marc och Lucy Chapman drömmer om en semesterbostad som de kan åka till på helgerna tillsammans med deras son. Valet står mellan England och Spanien. För att fatta ett beslut tar de hjälp av mäklarna Lauren och Sara.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 4

Kim vill flytta till Spanien på heltid, något som hennes man Pete inte är redo för. De bestämmer sig därför för att köpa ett semesterboende där tillsvidare. Det visar sig dock vara svårare än förväntat då boendet även måste passa deras hund Bailey.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 3

Neil Smith drömmer om att flytta till soliga Fuerteventura, där han kan spela golf och ta det lugnt. Något som partnern Steph inte är lika sugen på. Neil tar hjälp av mäklarna Jasmine och Sara och håller tummarna för att hans partner ska ändra sig.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 2

Nathan och Georgina har båda ärvt mycket pengar av sina familjer och vill nu investera i en fastighet. Det visar sig dock att paret har råd att köpa både en liten fastighet i England och ett hus på Lanzarote, som är deras favoritresmål.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 1

Säsongsstart. Under somrarna bor Mike och Liz på en husbåt i Frankrike. Nu letar paret efter ett boende för resterande del av året. Valet står mellan Teneriffa och hemstaden Liverpool. För att kunna fatta ett beslut tar de hjälp av Jasmine och Sara.

Borta eller hemma bäst? säsong 6 - 12 avsnitt

Vintersol säsong 3 - 20 avsnitt

Vi tror du gillar