tv4play logo

En plats i solen

I jakten på ett nytt hem får britter hjälp av erfarna mäklare att hitta guldklimparna som förhoppningsvis uppfyller både deras önskemål och deras budget. Frågan är dock om de ska stanna i England eller förflytta sig till soligare breddgrader?

Vintersol säsong 4 - 16 avsnitt

En plats i solen: Vintersol del 16

Bruce Marsden har nyligen gått i pension och söker nu efter ett semesterhem på Kreta till sin familj. Laura Hamilton visar Bruce och hans dotter Amy olika fastigheter på ön och frågan är om något faller dem i smaken.

En plats i solen: Vintersol del 15

Manjit och Cathy Jandu har nyligen gått i pension och är redo för sitt nästa äventyr, att köpa ett hus i Spanien. De söker efter något kring Estepona i Spanien och Jonnie Irwin visar dem fem olika fastigheter i området.

En plats i solen: Vintersol del 14

Duncan och Teresa blev förälskade i Mijas på Costa del Sol i Spanien för tio år sedan. Nu är de fast beslutna att köpa ett ställe där och de söker efter något som de kan hyra ut när de själva inte utnyttjar huset.

En plats i solen: Vintersol del 13

Farazana Kausar har uppfostrat två barn själv och nu när hon närmar sig pensionen vill hon flytta till solen tillsammans med sin dotter Aisha som är rullstolsburen. Laura Hamilton visar dem fem fastigheter i Torrevieja.

En plats i solen: Vintersol del 12

Alan och Jackie har nyligen gått i pension. De vill nu tillbringa mer tid i solen och köpa ett hus i La Marina Alta i Spanien. Ben Hillman visar dem flera hus som ligger inom deras budget och frågan är om något faller dem i smaken.

En plats i solen: Vintersol del 11

Angie och Sandy närmar sig pensionen och söker nu efter ett ställe i solen. De har siktet inställt på Costa Blanca och Ben Hillman visar dem fem fastigheter inom deras budget på 75 000 pund.

En plats i solen: Vintersol del 10

Ted och Diane Brewer har sedan de träffades på en semester för över 20 år sedan drömt om att ha ett eget ställe i solen. Nu är det dags för paret att göra slag i saken och Laura Hamilton visar dem fem fastigheter i Mojacar i Spanien.

En plats i solen: Vintersol del 9

Debbie och Tony Parkers har varit gifta i 40 år och vill nu starta ett nytt kapitel i sina liv och köpa ett semesterhem i Albufeira i Portugal. Ben Hillman visar dem fem fastigheter inom deras budget på 80 000 pund.

En plats i solen: Vintersol del 8

Mike och Amanda Gadd har alltid åkt på semester till Algarve och har nu bestämt sig för att köpa ett semesterhem där. Ben Hillman visar dem fem fastigheter i deras favoritstad Vilamoura.

En plats i solen: Vintersol del 7

Jon och Lynne Scopes har tittat på över 40 lägenheter utomlands utan framgång. De har siktet inställt på Mijas Costa i Spanien och Jasmine Harman gör allt för att hitta det perfekta boendet till paret.

En plats i solen: Vintersol del 6

Tina Watkins har bestämt sig för att köpa sitt första hem i Granada i Spanien. Tillsammans med sin bästa vän Jamie tittar hon på hus som Jasmine Harman visar henne och som ligger inom hennes budget.

En plats i solen: Vintersol del 5

Fay har alltid älskat Spanien och drömmer om att flytta dit. Nu har hon sålt sitt hus i Storbritannien och är redo att slå till. Jasmin Harman visar Fay fem fastigheter i Axarquia i Malgaregionen. Frågan är om något faller Fay i smaken.

Vintersol säsong 2 - 7 avsnitt

Borta eller hemma bäst? säsong 9 - 38 avsnitt

Sommarsol säsong 1 - 10 avsnitt