tv4play logo

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 37, säsong 6

Borta eller hemma bäst? säsong 9 - 30 avsnitt

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 30

För åtta år sedan förälskade sig Mandy och Peter i Fuerteventura’s makalösa miljö. Nu har de valt att ta steget och flytta dit permanent. Allt som saknas är ett nytt boende, något som Jasmine Harman hjälper till med.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 29

Floridas golfkust är en plats som faller många i smaken, bland annat Ray och Sue. Efter att nyligen ha förlovat sig vill de nu köpa deras första fastighet tillsammans, gärna på golfkusten. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette Douglas.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 28

Soldyrkarna Carol och Junior från Middlesex är på jakt efter ett semesterhus i populära Mar menor i Spanien. Jonnie Iwrin visar dem flera fina alternativ och valet står tillslut mellan en bungalow med takterrass och ett stort hus i mitt i stan.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 27

Laura Hamilton hjälper Justine Gilbert att hitta ett nytt hem på Floridas fantastiska guldkust. Justines två barn bor i USA och hon vill vara så nära dem som möjligt. För att välja rätt fastighet finns vännen Denise med som stöd.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 26

Efter att ha semestrat på den spanska solkusten i trettio år har Dave och Debbie nu bestämt att det är platsen de vill spenderar sin pension på. Med huset i England sålt är de redo att flytta, så fort de hittat ett nytt hem

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 25

Så länge Jill kan minnas har hon drömt om ett hus på Barbados. Nu när pensionen är kommen och barnen flyttat ut känner hon att det är dags att förverkliga drömmen. Tillsammans med dottern Stephanie tittar hon på fem spännande alternativ.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 24

Bill och Lorraine är redo för en nystart. Därför har de sålt huset i Manchester och planerar att flytta till Andalusien i södra Spanien. En plats som ligger de varmt om hjärtat. Jasmine Harman visar paret fem spännande alternativ.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 23

Danni Menzies gör allt vad hon kan för att hjälpa Annette och Ian hitta deras drömhus. Paret träffades när de båda undervisade inom försvaret och har hållit ihop sedan dess. Nu vill de ta nästa steg och köpa ett hus i Florida.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 22

Stephen och Janis Pigeon vill leva livet till det yttersta. De har precis sålt huset i Buckinghamshire och gått i pension. Målet är nu att flytta permanent till Spanien. Deras budget är dock relativt låg vilket gör det hela lite svårare.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 21

Gary och Kim har nyligen sålt sitt företag i Edinburgh och pensionen väntar runt hörnet. Deras dröm är att köpa ett hus på St. Lucia, deras favoritö i Karibien. Budgeten är hög och de får se flera fantastiska fastigheter innan de fattar ett beslut.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 20

Mamma och dotter Rhona och Nina Brennan letar efter ett semesterhus i den franska regionen Limousin. Förutom att spendera somrarna där vill de nyttja fastigheten som ett Bed & Breakfast. Det finns många bra alternativ men det är ett som sticker ut.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 19

Mäklaren Danni Menzies hjälper Cheshire-paret Stephen Bulger i sökande efter ett semesterhus i södra Frankrike. Med en hög budget kan de vräka och vraka bland alternativen men frågan är om de kommer hitta en fastighet som fångar deras intresse?

Sommarsol säsong 4 - 9 avsnitt

Borta eller hemma bäst? säsong 6 - 41 avsnitt

Sommarsol säsong 1 - 4 avsnitt