tv4play logo

En plats i solen: Vintersol del 28, säsong 5

Vintersol säsong 5 - 28 avsnitt

En plats i solen: Vintersol del 44

24 januari 2020 · 44m 0s

Det nygifta paret Reg och Sarah Etwaroo har precis tagit steget och köpt deras första bostad tillsammans. Men de är inte nöjda där. Nu drömmer de om ett andra hem i Orlando och tar hjälp av Ben Hillman för att hitta rätt.

En plats i solen: Vintersol del 43

24 januari 2020 · 44m 0s

Det irländska paret Chris och Anne Marie har förälskat sig i atmosfären på soliga Teneriffa. De har därför beslutat sig för att ta hjälp av mäklaren Laura Hamilton och leta efter ett hus på ön. Men att hitta rätt visar sig vara lättare sagt än gjort.

En plats i solen: Vintersol del 42

23 januari 2020 · 44m 0s

Ben Hillman beger sig till Florida för att hjälpa de nyblivna pensionärerna Bill och Maureen. Paret har semestrat i Florida tillsammans med sina barn i trettio år och vill i samband med pensionen köpa ett hus på platsen.

En plats i solen: Vintersol del 41

23 januari 2020 · 44m 0s

Geri är född i Saint Lucia men flyttade till London när hon var nio. Nu, femtio på senare, är hon redo att återvända till sina rötter tillsammans med sin man Ian. Paret letar efter ett semesterboende och tar hjälp av Laura för att hitta rätt.

En plats i solen: Vintersol del 40

22 januari 2020 · 44m 0s

Mamma och dotter Linnette och Sandra är en del av en stor familj, bosatta över hela världen. För att få familjen att komma samman oftare vill de köpa ett semesterboende i Florida, dit alla är välkomna. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette.

En plats i solen: Vintersol del 39

22 januari 2020 · 44m 0s

Mohammad and Salma Aslam har länge spenderat sina semestrar hos familjen på spanska solkusten. Hur bra de än trivts vill paret nu köpa en egen bostad. Med en hög budget att utgå från kan Jasmine Harman presentera fem magiska alternativ.

En plats i solen: Vintersol del 38

21 januari 2020 · 44m 0s

Ben Hillman hjälper Maureen och Steve att hitta det ultimata semesterboendet. Paret har semestrat med sina barn i Orlando de senaste sexton åren. Nu känner de att det är dags för något eget. Ben visar de fem fantastiska alternativ att välja mellan.

En plats i solen: Vintersol del 37

21 januari 2020 · 44m 0s

När Hyacinth Miller besökte Barbados för första gången för fjorton år sedan var det kärlek vid första ögonkastet. När pensionen nu närmar sig har hon bestämt sig för att flytta dit permanent. Sonen Leon följer med sin mamma och tittar på fastigheter.

En plats i solen: Vintersol del 36

20 januari 2020 · 44m 0s

Natalie och Andy träffades för tretton år sedan och har idag sex barn. Familjen letar efter ett semesterhus där de kan koppla tillsammans, gärna någonstans i Florida. Ben Hillman hjälper familjen att lokalisera sig i bostadsdjungeln.

En plats i solen: Vintersol del 35

20 januari 2020 · 44m 0s

Efter att ha bott femton år i Grekland tycker Lynne och Peter att det känns lite väl mörkt och kallt att vara tillbaka i England. De har därför valt att köpa ett semesterhus på den vackra ön Fuerteventura, så de kan fly till solen när de behagar.

En plats i solen: Vintersol del 34

17 januari 2020 · 44m 0s

Mäklaren Scarlette Douglas hjälper Kay och Paul i jakten på det ultimata semesterboendet. Paret drömmer om ett hus under den spanska solen där de kan spendera tid med deras sex barn och två barnbarn. Nu gäller det bara att hitta deras drömmars hus.

En plats i solen: Vintersol del 33

17 januari 2020 · 44m 0s

När Angela Keenan och Jon Benbow-Brown möttes för två år sedan var det kärlek vid första ögonkastet. Med en relation som växer sig starkare för varje dag vill de nu ta nästa steg och köpa ett hus tillsammans. Siktet är inställt på paradisön Menorca.

En plats i solen: Vintersol del 32

16 januari 2020 · 44m 0s

Enda sedan Ben och Kelly gifte sig för fem år sedan har de försökt spara pengar till ett semesterhus. Nu har det äntligen kommit upp i den summan de ville och känner att det är dags att slå till. Till sin hjälp har de mäklaren Scarlette Douglas.

En plats i solen: Vintersol del 31

16 januari 2020 · 44m 0s

Pensionärsparet Roger och Obie drömmer om få njuta av den spanska solen dagarna i ända. Obie har aldrig besökt Spanien och Roger har inte varit där på 40 år, vilket gör att beslutet känns extra spännande. Ben Hillman visar paret fem fina alternativ.

En plats i solen: Vintersol del 30

15 januari 2020 · 44m 0s

Rosie och Michael Mulroy från Durham letar efter ett nytt semesterhus i södra Spanien. Att hitta det perfekta boendet har visat sig vara svårare än förväntat och paret har därför beslutat sig för att ta hjälp av mäklarproffset Jasmine Harman.

Borta eller hemma bäst? säsong 7 - 28 avsnitt

Borta eller hemma bäst? säsong 6 - 32 avsnitt