tv4play logo

En plats i solen: Vintersol del 23, säsong 2

Borta eller hemma bäst? säsong 9 - 37 avsnitt

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 62

Bernie och George har sålt huset i England och är nu redo för nya äventyr i Spanien. Det enda som saknas är någonstans att bo. Jasmin Harman kommer till undsättning men frågan är om hon finner något som faller dem i smaken?

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 61

Tonårskärlekarna Terry och Kay är på jakt efter ett semesterhus där de kan koppla av tillsammans med sina två barn. Siktet är inställt på Almeriakusten i Spanien och ett av kraven är en stor trädgård där barnen kan leka fritt.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 60

Direkt när Marc och Mat satte sin fot på Mallorca för första gången föll de för ön. Nu sex år senare känner de sig redo att köpa ett semesterhus på platsen. Med en hög budget har de möjlighet att titta på flera fina alternativ.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 59

Dagens husjägare är Zane, som vill flytta permanent till Spanien för att vara närmare sin son. Mäklaren Danni Menzies visar far och son fem fastigheter inom deras budget. Frågan är om Zane kommer våga slå till?

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 58

Joe och Emma har varit gifta i 21 år och vill nu ha en förändring i deras vardag. Därför har de sålt huset i England och är nu beredda att flytta permanent med deras dotter till Spanien. Ben Hillman hjälper paret på vägen och visar olika alternativ.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 57

Efter att Ian och Marias barn flyttat hemifrån vill de köpa ett hus på deras favoritplats Costa del Sol i Spanien. Mäklaren Jasmine Harman presenterar flera fina alternativ men frågan är om något av dem faller paret i smaken.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 56

Efter en roadtrip längs Almeriakusten blev Frans och Julie kära i Spanien. Nu har de bestämt sig för att köpa ett semesterhus där men frågan är vart? Scarlette Douglas visar paret fem fantastiska fastigheter inom deras budget.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 55

Vintrarna i England är inte något som faller Mark och Maggie i smaken. De har därför beslutat sig för att spendera vinterhalvåret på Barbados och behöver nu en fastighet. Till sin hjälp har de Jasmine Harman som plockat några riktiga guldkorn.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 54

Ungdomskärlekarna Thomas och Doreen har drömt om ett semesterhus i Spanien sedan de möttes för 39 år sedan. Det är nu dags att slå slag i saken men med en relativt låg budget är det inte jättelätt för mäklaren Scarlette att hitta lämpliga alternativ.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 53

Mäklaren Jasmine Harman visar kärleksparet Kulan and Kamala fem makalösa fastigheter på Algarvekusten i Portugal. Alla alternativ faller paret i smaken och ett tag verkar det nästan omöjligt för dem att fatta ett beslut.

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 52

Den ensamstående mamman Lesley och hennes dotter Claire letar efter hus i vackra Costa del Sol. Lesley har gått ner i arbetstid och behöver en plats att slappna av på. Frågan är om något av alternativen som Danni visar kommer falla dem i smaken?

En plats i solen: Borta eller hemma bäst? del 51

Sue och Simon Parry från Bedfordshire är på jakt efter ett hus i Costa Tropical i södra Spanien. De letar efter ett fridfullt hus där de kan avnjuta de spanska solstrålarna. Laura Hamilton visar paret fem fantastiska alternativ.

Borta eller hemma bäst? säsong 6 - 3 avsnitt

Sommarsol säsong 1 - 15 avsnitt

Vintersol säsong 4 - 6 avsnitt

Vintersol säsong 2 - 7 avsnitt