tv4play logo

En resa för livet

Svensk dokumentärserie. Här besöker kända svenskar SOS barnbyars projekt runt om i världen.

Läs mer om SOS barnbyar

Säsong 2012 - 5 avsnitt

SOS Uppdraget del 4

1 februari 2016 · 44m 9s

Ernst lagar mat med mammorna i barnbyn och han lär sig hemligheten med att göra en bra foufou. Mari och Lisa följer med SOS personal till Ghanas värsta slumområde och de chockas av de omständigheter barnen växer upp i.

SOS Uppdraget del 6

1 februari 2016 · 44m 8s

Det har blivit dags att inviga Aktivitetshuset. Man väntar besök av 200 barn. Ambassadörernas besök avslutas med en stor fest med mammorna och barnen. Men ambassadörernas arbete har bara börjat, nu gäller det för dem att värva de 10 000 nya faddrar som behövs.

SOS Uppdraget del 2

1 februari 2016 · 44m 4s

Tre bröder flyttar in i barnbyn. Ernst och Adam åker till en brädgård för att skaffa virke till aktivitetshuset. Adam följer sedan med Mari och träffar en familj som fått hjälp av SOS Barnbyar genom ett mikrolån. Lisa och My besöker ett annat barnhem i Tamala.

SOS Uppdraget del 3

1 februari 2016 · 44m 7s

Mari och Lisa åker till Accra för att köpa saker till Aktivitetshuset och besöka en barnby. Ernst och Adam följer med Chris, chefen för barnbyn, till staden Yeji, som är centrum för barnprostitution och barnhandel i Ghana. Där får de uppleva saker som gör dem både arga och ledsna.

SOS Uppdraget del 5

1 februari 2016 · 43m 55s

Ambassadörerna har bara några dagar kvar i barnbyn och sätter allt fokus på arbetet med Aktivitetshuset. Lisa och Mari har återvänt till barnbyn med saker till huset. De har också med sig starka minnen från slummen. Adam och Lisa skriver en låt tillsammans med barnen.