Prova utan reklam på C More
tv4play logo

En ska bort

Här tävlar man tvåmannalag och det gäller att tillsammans lista ut vilken bild som inte hör ihop med de andra. Programledare är Rickard Sjöberg.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 5 - 19 avsnitt

En ska bort del 19

I kväll återvänder äkta paret Olle och Camilla Widell från Björklinge till studion och satsar för fullt mot miljonen. Senare i programmet gör även syskonen Sigge och Olivia Stjärnholm från Boden entré

En ska bort del 18

Ikväll träffar vi systrarna Anna och Diana Tran igen och de satsar mot allt högre vinster. Dessutom gör äkta paret Camilla och Olle Widell från Björklinge entre i studion.

En ska bort del 17

Anton Petersen och Marie Eliasson från hemvården i Helsingborg är tillbaka ännu en gång och satsar för fullt mot miljonen. Dessutom gör systrarna Anna och Diana Tran, som har rötter i både Värnamo och Simrishamn, entré i En ska bort-studion.

En ska bort del 16

Anton Petersen och Marie Eliasson har slitit sig från jobbet i hemvården i Helsingborg för att komma tillbaka till studion och tävla om stora pengar.

En ska bort del 15

Kompisarna Jan-Olof Andersson och Roger Ek från Norrtälje är tillbaka i studion och satsar för fullt mot miljonen. Dessutom ställer sig också två arbetskamrater i startblocken - Anton Petersen från Malmö och Marie Eliasson från Mörarp.

En ska bort del 14

Jan-Olof Andersson från Norrtälje fick gå hem med 0 kr när han tävlade i Postkodmiljonären för några år sedan. Nu vill han ha revansch och tar med sig kompisen Roger Ek från Ås som förstärkning när han tävlar hos Rickard i En ska bort

En ska bort del 13

Ikväll är det kompisarna Sandra Carlberg Fornell och Jenny Brandin från Helsingborg respektive Lerberget som tar plats i studion och satsar på miljonen.

En ska bort del 12

Väninnorna Lena Grennard och Haidie Jonasson från Bankeryd respektive Huskvarna är tillbaka i studion och har förstås siktet inställt på miljonen. I En ska bort gäller det att lista ut vilken av fyra bilder som inte hör ihop med en viss rubrik .

En ska bort del 11

Eveline och Gustav från Stockholm kommer tillbaka studion och svajpar vidare. Dessutom har väninnorna Lena Grennard och Haidie Jonasson lämnat Bankeryd och Huskvarna för att komma och tävla i En ska bort.

En ska bort del 10

Studenterna Albin Ahlbom och Martin Öström har lämnat plugget i Umeå för att komma till studion och tävla. Hur mycket pengar ska de få ihop att dryga ut studentlånet med? Även Paret Gustaf Cavalli och Eveline Akinyi från Stockholm är med och tävlar

En ska bort del 9

Kompisarna Anders Wiklund och Moa Areskog Bergquist är återigen tillbaka och gör upp om stora summor. Samtidigt stiftar vi bekantskap med studenterna Albin Ahlbom och Martin Öström som till vardags pluggar i Umeå.

En ska bort del 8

Kompisarna Anders Wiklund och Moa Areskog Bergquist från Stockholm är tillbaka och tävlar vidare mot allt högre prissummor.

Vi tror du gillar