Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Escape to the Chateau

Britterna Dick och Angel tar sig an ett nedgånget franskt slott med hopp om att förvandla det till ett spektakulärt hem. Slottet har varken el eller vatten och projektet visar sig vara mycket mer komplicerat än de kunnat ana. Frågan är om de kommer lyckas med att få det klart innan sitt bröllop.

Rättigheter: Kan ses utomlands

Chateau Rescue Säsong 1 - 13 avsnitt

Chateau rescue del 20 - Chateau Rescue

Säsongsavslutning. Det är dags Stephanies stora singelhelg på slottet. Sophie och James oroar sig över vädret inför den planerade rundvisningen. Tim och Margreeth börjar undersöka sin nya affärsidé samtidigt som Tim fyller år.

Chateau rescue del 19

Stephanie förbereder sitt slott inför den första singelhelgen och vill bland annat fixa till en romantisk rosträdgård. Dick och Angel har en märklig uppgift framför sig när de måste hitta på ett sätta att fiska upp en studsmatta från vallgraven.

Chateau rescue del 18

Nicole och Stephan fattar ett drastiskt beslut och firar att det är klara med renoveringen. Paul och Alison fortsätter sin jakt på den hemliga tunneln, men vädret gör att det blir svårare än väntat. Lyckas de hitta den gömda gången under slottet?

Chateau rescue del 17 - Chateau Rescue

Paul och Alison letar efter en mytomspunnen tunnel som sägs leda till ett annat slott. De gör sig också redo för att fira. Nicole hälsar på Angel för att få råd om hur hon ska driva sitt slott. Tim och Margreeth förbereder sig inför påskhelgen.

Chateau rescue del 16

Alison och Paul äger ett tusen år gammalt slott som de drömmer om att kunna livnära sig på. Något som är lättare sagt än gjort. Tim och Margreeth har problem med envisa bin i skorstenen vilket får Tim att satta ihop en egen biodlardräkt.

Chateau rescue del 15

Paul och Karen måste såga ner ett 36 meter högt träd, vilket är ett lika svårt som farligt arbete. Om de inte gör det hela på rätt sätt riskerar trädet nämligen att förstöra slottet. Angel hjälper ett par att snygga till en väggmålning.

Chateau rescue del 14

Billy, Gwendoline och Michael tar hjälp av Dick för att hänga upp en takkrona. De får också höra att ett vildsvin har gjort sig hemmastadd vid slottet. Karen och Paul har problem både med sina tapeter och det tänkta kontoret i vattentornet.

Chateau rescue del 13

Clive och Tanith hjälper till att ordna med ett frieri. Samtidigt gör sig Billy, Gwendoline och Michael redo för att flytta ut från gästhuset och i slottet. Det blir en kamp mot klockan, för snart kommer deras första gäster.

Chateau rescue del 12

Billy måste fixa sin skorsten, vilket inte är en lätt uppgift för någon som är höjdrädd. Arbetet måste nämligen utföras på en höjd av 20 meter. Clive och Tanith försöker förstå varför fontänen vid deras Michelin-restaurang har slutat fungera.

Chateau rescue del 11

Dick börjar bygga en torrtoalett till sina gäster vilket väcker gamla minnen till liv. Det unga paret Billy och Gwendoline vill öppna upp sitt slott till besökare och inleder det hårda och farliga arbetet med att renovera.

Chateau rescue del 10

Donna och Dick fortsätter sin skattjakt vid sjön och tar in en grävmaskin för att underlätta arbetet. Kommer de att hitta den värdefulla rustningen? Tim och Krys jobbar vidare för att bli klara med renoveringen innan gästerna kommer.

Chateau rescue del 9

Det sägs finnas mytomspunna rustningar och vapen gömda i sjön som hör till Donnas slott. Därför beger sig hon och Dick ut på skattjakt. Småbarnsföräldrarna Tim och Krys kämpar på för att göra om sin vind till en familjesvit.

Vi tror du gillar