tv4play logo

Ett hus under miljonen

Brittisk livsstilsserie. Journalisten Kieran Long och den prisbelönte arkitekten Piers Taylor hjälper människor som bygger sina egna hem på en budget.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 3 - 6 avsnitt

Ett hus under miljonen del 6

Säsongsavslutning. I jakten på ett billigt hus i en dyr region har Jody och Lori bestämt sig för att själva bygga sitt familjehem. Men pressen ökar allteftersom bygget fortskrider, och frågan är om de klarar att avsluta sitt projekt.

Tillgängligt: 21 dagar till

Ett hus under miljonen del 5

Två pensionerade par försöker på egen hand skapa sina perfekta hem. Kevin och Lesley har äntligen hittat den rätta platsen att bygga sitt iögonfallande hus. Sue och Time har arbetat på sitt ambitiösa husbygge i nio år, nu ser de mållinjen.

Tillgängligt: 20 dagar till

Ett hus under miljonen del 4

Neil och Amanda har rivit sitt hus för att bygga ett större familjehem, men på en väldigt pressad budget. Budgeten blir tajtare när arkitekten Piers kommer in och gör om hela husets ritning i hopp om att rädda dem från katastrof.

Tillgängligt: 14 dagar till

Ett hus under miljonen del 3

Jason och Riikka vill skapa ett hem som passar just dem perfekt, i modernistisk design på en vacker plats. Men deras bygge stöter på hinder efter hinder, med väder, skador och svåra material. Huset visar sig bli programmets mest tidskrävande bygge.

Tillgängligt: 13 dagar till

Ett hus under miljonen del 2

Pensionerade paret Derek och Christine har inga planer på att dra ner på tempot och ska bygga sig ett hus från grunden. Arkitekten Piers föreslår en radikal förändring i designen av huset, men just när bygget närmar sig mål ställs allt på ända.

Tillgängligt: 7 dagar till

Ett hus under miljonen del 1

Säsongsstart. Alistair och Karen vill bygga sig ett alldeles eget familjehem på Nordirland. Paret går en osäker framtid till mötes sedan Alistair diagnostiserades med MS vilket de måste ta hänsyn till och planera ett rullstolsanpassat hus.

Tillgängligt: 6 dagar till

Vi tror du gillar