tv4play logo

Träningskamp för Dominika

Uppförsbacke i nedförsbacken för Dominika, som får det kämpigt redan på hemmaplan i Expeditionen.

Träningskamp för Dominika

Uppförsbacke i nedförsbacken för Dominika, som får det kämpigt redan på hemmaplan i Expeditionen.

Säsong 1 - 8 avsnitt

Expeditionen del 1

24 oktober 2019 · 43m 55s

Programstart. Nervösa deltagare gör sig redo för avfärd. En livsförändrande resa är på väg att inledas och det är mycket att lära. Äventyret får en omtumlande start och det är en omskakad grupp på flygplatsen i Nepal som undrar om de kan åka vidare.

Expeditionen del 2

31 oktober 2019 · 44m 0s

Dödsolyckan och regnovädret har satt sin prägel på gruppen. Men nu kan de äntligen påbörja vandringen. Mycket tid har gått förlorad så det gäller att hålla ett högt tempo. För vissa blir det en tuff dag där de tvingas utmana sina största rädslor.

Expeditionen del 3

7 november 2019 · 43m 58s

Efter en lång dag kommer beskedet att deltagarna ska bo i tält - något som inte faller i god jord. Under etapp två prövas gruppens uthållighet och Kallur får en mindre trevlig överraskning. Persbrandt stöter på en vän och Peczynski har höjdskräck.

Expeditionen del 4

14 november 2019 · 43m 55s

Ett omfattade åskoväder drar in och ställer till det för gruppen. Bråken avlöser varandra och den tidigare goda stämningen är som bortblåst. Samtidigt blir Dominikas panikattacker allt värre vilket leder till att hon och Stefan hamnar på efterkälken.

Expeditionen del 5

21 november 2019 · 44m 6s

Vädret är inte på deltagarnas sida och ännu ett oväder sätter expeditionens framtid på spel. Nils tillitsproblem växer och hans medverkan ifrågasätts. Samtidigt är Persbrandt på bristningsgränsen och efter en tuff etapp hotar han med att åka hem.

Expeditionen del 6

28 november 2019 · 43m 56s

Den tuffa inledningen har satt sina spår och det är ett slitet gäng som kallar till krismöte. Frågan är om Johan kan möta gruppens tuffa krav? Läget förvärras ytterligare under glaciärvandringen där en deltagare behöver akut syrgas.

Expeditionen del 7

5 december 2019 · 43m 37s

Dagen vandring över Cho La pass är den tuffaste hittills och deltagarnas fysiska och psykiska uthållighet sätts på prov ordentligt. Den fruktade höjdsjukan gör entré och flera funderar på att avbryta. Något som leder till ytterligare ett krismöte.

Expeditionen del 8

12 december 2019 · 44m 8s

Säsongsavslutning. Nervösa deltagare gör sig redo inför den stora toppbestigningen. En tuff klättring med ishacka och rep väntar och det visar sig bli bland det jobbigaste gruppen varit med om. Frågan är vem som orkar ta sig hela vägen upp?