tv4play logo

Extreme makeover weightloss

Extremt överviktiga personer får hjälp att förändra sina vanor och gå ner i vikt.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

UK Säsong 1 - 9 avsnitt

Extreme makeover weightloss del 1

Programstart. Julie Ball, 40 år, väger över 150 kilo och vill gå ner i vikt. Det är något hon vill göra framförallt för sina föräldrars skull som är övertygade om att hon är på väg att äta sig till döds.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 2

Jessie och hans team försöker hjälpa dataspelsberoende Jack Corny som väger över 180 kilo, nu är han 29 år gammal men om han inte förändrar sitt liv radikalt riskerar han att inte finnas kvar vid sin 30-årsdag.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 3

Liz Powell är 34 år och väger över 200 kilo. Hon föder upp hästar men har inte kunnat rida på många år och hoppas nu få hjälp så hon kan komma tillbaka upp i sadeln.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 4

Clarie Hands har haft ett tufft liv som lett till att hon fått ett komplicerat förhållande till mat, vilket resulterat i att hon nu väger hela 150 kilo. Jessie och hans team ger sitt allt för att hjälpa henne att vinna kampen mot sina problem.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 5

Jessie och hans team försöker förhindra att taxichauffören Dean Peaston äter sig till döds. Vid 41 års ålder rinner livet ur hans händer, under det kommande året krävs enorma förändringar i hans livsstil.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 6

Jessie och hans team tar sig an sjuksköterskan Beverly Pegg som väger drygt 170 kilo. Frågan är om de lyckas få Beverly att gå ner vikt, de måste bygga upp hennes självförtroende och hjälpas åt att lägga om livsstilsval hon burit på under en hel livstid.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 7

Sandy lämnar knappt sin lägenhet längre för att han inte trivs med sig själv, eller orkar då han väger över 200 kilo. Om han inte genast gör något åt det kommer han dö en för tidig död. Frågan är om Jessie och has team kan hjälpa Sandy att få ordning på sitt liv, han har två år på sig att nå en säker vikt.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 8

49-åriga Sharon väger 190 kilo och är livrädd att lämna sitt hus, men vill inte leva ett så begränsat liv längre. Frågan är om teamet kan hjälpa henne att gå ner i vikt och få bukt med rädslan som inte bara går ut över Sharon, men även hennes nära och kära.

Tillgängligt: 4 dagar till

Extreme makeover weightloss del 9

Säsongsavslutning. Lee är 29 år och väger över 200 kilo. En tuff uppväxt har gett Lee en ohälsosam kärlek för mat som påverkar inte bara hans eget liv, men också hans sambo Nicolas liv. De vill gifta sig och ha barn, men först måste Lee lägga om sitt liv.

Tillgängligt: 4 dagar till

Vi tror du gillar